Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül az "okosedény"...

Mennyibe kerül az "okosedény" és hol lehet venni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 15:14
1 2
 11/20 vacila válasza:
Figyu!!! Az Okosedény 150.000,- Ft-be kerül. Ha kérsz, holnap megkapod. Válaszolj nekem a zsuppcila@freemail.hu e-mail címre.
2011. ápr. 17. 23:01
 12/20 vacila válasza:
Egyébként az Okosedény nem egyszerű főzőautomata. Annál egy kicsit több.
2011. ápr. 17. 23:03
 13/20 Somodiné Hegedűs Lív válasza:
Én már vettem okosedényt és tényleg nagyon jó,ha szeretnél többet tudni róla írj bátran .
2011. jún. 24. 20:07
 14/20 anonim válasza:
Avair Ida is okosedény, 25000 Ft kb. és nincs körülötte semmi macera, haccaccáré, ködösítés. Nem MLM rendszerben kapható, ezáltal nem kell megfizetned az alattam, alattad, őalatta .. stb lévőket!
2012. ápr. 21. 02:04
 15/20 anonim válasza:
"Avair Ida" is okosedény, 25000 Ft kb. és nincs körülötte semmi macera, haccaccáré, ködösítés. Nem MLM rendszerben kapható, ezáltal nem kell megfizetned az alattam, alattad, őalatta .. stb lévőket!
2012. ápr. 21. 02:04
 16/20 anonim válasza:
Avair Ida: Megrendeled, kifizeted, oszt a tiéd! Vagy bemész a boltba, leveszed a pócról, kifizeted a kasszánál, oszt annyi! A hidegrázás kerülget az ilyen mlm féle baromságtól!
2012. ápr. 21. 02:06
 17/20 anonim válasza:
100%
Ja és ez a titkolózás.. ez kiveri nálam a biztosítékot! Ennek az a célja, hogy felkeltse az érdeklődésedet, hogy már azt érezd, vajon MI LEHET EEEZ, ennyire jó, hogy nem mondják meg az árát? Ezt nem tartom tisztességesenek! Egyedül a barátságos sárga színe az, ami megfog, de nyilván nem ez az első szempont. Persze, ha kiírják, hogy 250000 Ft, akkor már állok is odébb, de így majd kegyeskednek "olcsóbbá" tenni, naaagy nagy kedvezményeket adni és így akkor megkapor potom: 150000 Ft-ért.. NOORMÁÁÁLIS?
2012. ápr. 21. 11:03
 18/20 bubi0513 válasza:
Ez az okosedény egy nagy humbug. Ha nem akarsz sok macerát a főzéssel, akkor vegyél egy slow cookert. Én Angliában jutottam hozzá 10 fontért egy kisebbhez, de a nagyobbak se kerülnek többe 20-30 fontnál. A működési elve hasonló. Beledobod a hozzávalókat, bekapcsolod és pár óra múlva kész a kaja. De van, hogy én este belerakom pl. a ragunak valót (húst, zöldséget amit azért előtte lepirítottam hagymán a tűzhelyen, hogy íze is legyen) és másnap reggelre megfő. Vannak olyan oldalak, ahol Angliából is megrendelhető és még a postaköltséggel együtt is tized áron van az okosedényhez képest, de ha valakinek dolgozik ismerőse Angliában, akár úgy is beszerezheti. Receptek is találhatók a slow cookerhez a neten. Nem mondom, hogy a slow cookerrel minden megoldható a főzésben, de ha az ember nagyon elfoglalt, elég praktikus egy-egy ragu, vagy pörkölt elkészítéséhez.
2013. júl. 24. 13:51
 19/20 anonim válasza:

[link]

Ha akarsz venni, itt tudsz.

2013. nov. 15. 00:17
 20/20 xevlexx válasza:
Hatalmas átverés meg pénzlehúzás !Szerencsétlen anyósomat is behúzták vele a csőbe.A teljesenitménye köszönő viszonyban sincs az árával! Megörököltem tőle,de sajnos nem tudok túladni rajta,senkinek nem kell,pedig kevesebb mint a feléért árultam.Melegiti a sarkot a konyhapulton.
2016. máj. 4. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!