Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül az "okosedény"...

Mennyibe kerül az "okosedény" és hol lehet venni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 15:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

[link]

ne haragudj, de ez tényleg nem jutott eszedbe?!

Amúgy átfutva a honlapot, eléggé olyan Top-shop stílus....tehát majd kiadsz egy csomó pénzt, és kapsz valamit, ami pár nap múlva a sarokban köt ki.

2010. okt. 22. 15:44
 2/20 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy rendkívül érdekes, hogy SEHOL nem találni egy képet arról az okosedényről.....elérhetőség mobilszámok, honlapdizájn: gagyi....hmmm....sztem ez inkább átverés, de ha annyira kell, és érdekel, azért légy óvatos, ne utalj át előre pénzt, vagy ilyesmi
2010. okt. 22. 15:52
 3/20 anonim ***** válasza:
57%

"Ha nem szeret főzni vagy nincs rá ideje akkor az okosedényt önnek találták ki, csak vágja össze a hozzávalókat dobálja az edénybe és az okosedény megfőz ön helyett, olyan gyorsan főz hogy szinte észre sem veszi, előre beállíthatja rajta hogy mikorra legyen kész az étel, a készülék minden automatikusan elvégez ön helyett. "

Az milyen étel amit összeszecskáznak és bele az edénybe, ami pont olyan hülye mint a kitalálója!Azt egye is meg aki kitalálta!

2010. okt. 22. 16:01
 4/20 anonim ***** válasza:

a főzés művészet. pont az a lényeges rész, amíg elkészül az étel.

aki ehhez is lusta, az járjon étterembe, vagy rendelje meg ételfutártól.

nagy meló nélkül is össze lehet dobni jó kajákat.

ez az okosedény sztem úgy átverés ahoyg vagy.

2010. okt. 23. 00:41
 5/20 A kérdező kommentje:
Engem inkább csak az ára érdekel, mert ismerősöm kapott egyet és csak kíváncsi vagyok, mennyibe kerül egy ilyen edény...
2010. okt. 25. 07:40
 6/20 A kérdező kommentje:
Első hozzászólóhoz: árat te se tudtál mondani, annyira hülye nem vagyok, természetesen keresgéltem interneten, de ár sehol nincs...
2010. okt. 25. 07:42
 7/20 anonim válasza:
2010. nov. 16. 17:44
 8/20 anonim válasza:

Úgy látom ez nem az "okosedény" kérdésekre adott válaszok oldala,hanem az "okostojások" oldala.Fogalmatok sincs róla hogy működik, mit tud de már ötletek adtok feltételezésekre alapozva.Az értékesítés mindenkinek a saját lakásán történik kipróbálás után,hogy ne legyen kétsége az edény működése felöl.Ha tetszik meg lehet vásárolni ha nem akkor nem kell megvenni,de mindenki saját maga győződhet meg az edény működéséről.Ha valakit érdekel működés közben írjon az email címemre elérhetőséget és egy megbeszélt időpontban elmegyek

Hozzá megmutatom,hogy működik.Ha néhány embert szervez a bemutatóra és vásárolni szeretnének komoly kedvezményben részesül minden vásárló még ebben az évben.Email címem zodit@freemail.hu

2010. dec. 18. 11:00
 9/20 vacila válasza:
Én szoktam bemutatót tartani. Ha érdekel az edény szívesen csinálok bemutatót egy hozzád közeli helyen. Kérném, hogy ha tudsz segíts összeszervezni 5-6 erdeklődőt akkor megszervezem a bemutatót
2011. márc. 31. 20:08
 10/20 anonim válasza:
Az okosedény 250000,- Ft (kétszázötvenezer) Hasonló tudású főzőautomaták már 25-40 ezer forintért kaphatók. Üsd be a főzőautomata szót a keresőbe, és fogsz találni főzőautomatákat hozzá készült receptekkel együtt.
2011. ápr. 16. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!