Fel szoktátok díszíteni a fát már 24-e előtt is?
Most 23-án este sétáltam egyet a környéken. Családi házas, kertvárosi városrész. És azt látom, hogy több helyen, tehát nem csak egy egyedi eset, hogy már áll a szobában a feldíszített fa.
Nekem ez olyan furcsa... mi mindig 24-én díszítjük a fát, általában délután.
Nálatok ez hogy van?
Nem szoktuk, de egyáltalán nem ítélem el, aki hamarabb díszíti.
Egyébként fene tudja miért nem díszítjük fel mi is hamarabb, tényleg csak a megszokás miatt csináljuk 24-én.
Alapvetően 24en szoktuk, de idén ügyeletes vagyok, és emiatt 22én feldiszítettük. Ajándékozás 24én, idén is.
Én legszívesebben usa szerint csinálnám, de erre felé ez furán hat. Nov 26.án van náluk fa díszítés és dec 25 ajándékozás. Ha pedig a boltokban lévő árukészletet nézem, azok alapján a multik is ezt akarják 😅
A családban senki sem vallásos, én meg kifejezetten ateista vagyok. így nekem a jézuska nem jelent semmit, a Mikulás pedig lapföldön létezik és bármikor meglátogatható😁. Ha lesz gyerekem biztosan elviszem majd oda🥶☺️
Mi is általában 24.-én szoktuk, gyerekkoromban csak 5 óra körül, manapság viszont már a kora délutáni órákban. Eddig 2-3 év volt (beleértve a mostanit is), amikor már 23.-án feldíszítettük. 24.-én húgoméknál tartjuk a karácsonyi ebédet és a szentestét, és amíg Ő és anyósa feldíszítik a fát, addig sógorom átjön unokahúgommal, és hogy a kislány örömére már itt is eleve legyen fa, előre feldíszítettük.
Egy saroknyira tőlünk lévő család a házra és kerítésre idén már november végén kirakta az égősort. Egy ismerősünk pedig mondta, hogy Ők mindig már december elején fel szokták díszíteni a fát, így a karácsonyi rohanásban nem kell azzal is vesződni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!