Mivel csúszászmentesítitek a lebetonozott udvart?
Figyelt kérdés
só ugye kizárva.2023. dec. 17. 11:25
3/18 A kérdező kommentje:
nem gondoltam ,hogy ilyen semmiség miatt is lesz beszólogató...ha a munkám miatt távol vagyok,hogy takarítsam le h&lyegyerek!?!?!?!?
2023. dec. 17. 13:05
4/18 anonim válasza:
Ha a munkád miatt távol vagy, mit zavar, ha csúszik, hülyegyerek?
5/18 A kérdező kommentje:
egyszer csak hazaér 1normális ember,de te ezt nem értheted.
2023. dec. 17. 14:14
6/18 anonim válasza:
Nekem zeolit van, azzal szoktam felszórni. Egyébként hiába van letakarítva, ha deres az éjszaka.
7/18 anonim válasza:
2-es vagyok. (4-es nem én vagyok) Nem akartam beszólni, szimplán válaszoltam a kérdésedre. Én úgy síkosságmentesítek hogy letakarítom a betont rendesen. Ha nincs rajta hó, meg jég, akkor nem csúszik. Ennyi. A deres éjszaka miatt meg nem csúszik annyira mint a letaposott hó/jég (borda). Amig felszórod, addig le is lehet takarítani. A szóróanyagot is tárolgatni kell, meg utána takarítani. Olyan lesz a hely mint az ukrán front miután leszórod és megolvad. Aztán még az asszony is leordítja a fejedet ha beviszed a szutykot. Összességében véve kevesebb munka a rendes lapátolás mint a szórás. 45 év tapasztalata mondatja velem ezt. Éltem a 80-as években amikor nem ilyen pics.nyi telek voltak.
8/18 anonim válasza:
Kérdező, már miért lenne kizárva a só, de komolyan? Olcsó, könnyű beszerezni, környezetbarát, és a legegyszerűbb módszer!
Miért akarsz egyből bonyolultabb alternatívát keresni?
9/18 anonim válasza:
Só az minden csak nem környezetbarát.
10/18 anonim válasza:
Aztán az osztrákok mégis telibesóznak mindent is... pedig ott még az olajfinomító is liliom illatút füstöl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!