Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kertes ház teraszát aki...

Kertes ház teraszát aki feldíszítette fényfüzérrel (20 m), az ünnepek után leszedi? Vagy ezek bírják a napot, esőt, nem rongálódnak el következő decemberig?

Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 17:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem kicikinai van/volt na azokat 2 év alatt elrendezi az uv
2023. dec. 6. 16:34
 12/17 A kérdező kommentje:
10. Ezen én is meglepődtem. Az összes jó választ lepontozták. Az összes válasz hasznos volt, így is pontoztam, kivéve a “fukar”-os választ, az meg érdekes módón jobban áll mint a jó válaszok. Fura.
2023. dec. 6. 21:28
 13/17 A kérdező kommentje:
11. Én a bauhausba vettem. Amúgy ott is minden kínai mint mindenhol. A La Belle bemutatóteremben is vettem, de ott is mind kínai, szóval nem ebből kell kiindulni. Ma már minden Kínában gyártanak, ott olcsó a munkaerő. Ezeknél a fényfűzérknél a besorolást kell nézni, minimum IP44-es legyen, régen volt CE tanúsítvány, lehet most is van, azt nem néztem.
2023. dec. 6. 21:30
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem fura, csak a normális emberek értik hogy igazam van és miért van igazam. Elnézés ma'am hogy modortalan megjegyzésem kiverte a biztosítékot, de én nem szépirodalmi felólvasóesteket tartani járok ide, hanem érdemben válaszolni.

A CE jelölésről ennyit: [link]

Nem az a lényeg, hogy hol gyártották, meg hogy IP44-es-e, hanem hogy milyen anyagból van, bírja-e az UV sugárzást. Nembeszélve a kötszerekről amivel felrakjátok, annak sem ártana bírnia. Az átlag kábelkötegelőt is megeszi a nap 1 év alatt, abból is a kültérre valót kell venni!

Amúgy a stílusomnál sokkal gázabb és visszataszítóbb az hogy céllövöldés bódét, cirkuszi díszletet csináltok a kérótokból, hogy legyen mit posztolni a facebookra. Aztán még ahhoz is lusta trógerek vagytok hogy magatok után rendet tegyetek és szépen elpakoljátok a cuccot. Sok helyen látom hogy nyáron is kint lóg a lámpasor és persze rajta a méteres pókháló, abban meg a beakadt szénadarabok. Jah... tök igényes... 🤮 Megveszitek a full műanyag lámpasort ami nettó környezetszennyezés, utána meg egy valag kWh-t elvilágítotok vele amit persze valahol egy füstös erőműnek meg kell termelnie... Az a szerencsétek hogy ezek a vacakok előbb mennek tönkre minthogy kigyújtsa a hasziendátokat.

Van ám az észnek helye!

Bó'dog karácsonyt!

2023. dec. 6. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
14, tudod ezt fel lehet rakni igényesen is. Lehet nálatok a műanyag kötegelő szép alkotó eleme egy díszitésnek, nálunk nem. Sőt, a pókháló sem.
2023. dec. 6. 22:03
 16/17 A kérdező kommentje:

“Amúgy a stílusomnál sokkal gázabb és visszataszítóbb az hogy céllövöldés bódét, cirkuszi díszletet csináltok a kérótokból, hogy legyen mit posztolni a facebookra.”

Látod 14-es? Már megint minősítesz. Nem is ismersz, de te már tudom, hogy azért díszítem a házam, hogy feltegyem a facebookra. Tévedsz! A családi hangulat emeléséért díszítem, ami nekem tetszik, és szívmelengető látvány az egész család számára meghittebb hangulatot ad.

Lehet, hogy magadból indulsz ki?

2023. dec. 6. 22:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Amúgy sajnálom, hogy te az embereket egy kalap alá veszed! Nem vagyunk ám egyformák.
2023. dec. 6. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!