Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Időzítőkapcsolót beállítottam...

Időzítőkapcsolót beállítottam 17-20 óráig. Mostmár bedughatom, vagy 17 órakor kell?

Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ha egy egyszerű kis égősor "időzítője" akkor az a bedugástól fogja nézni az idő változását, nincs saját órája. Azt 17 órakor dugd be és onnantól fog világítani 3 órán keresztül.
2023. dec. 2. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Ha a pontos időt be kellett állítani rajta, akkor azonnal be kell dugni.
2023. dec. 2. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha 17 órakor dugod csak be, akkor minek időzítő? Elég lenne bedugni csak azt amit működtetni akarsz...

mechanikus, tekerős az időzítő? Azt úgy állítsd be, hogy a nyilacskánál legyen az aktuális idő és dugd be.

2023. dec. 2. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Az egyszerűbb szerkezeteken nincs óra. Csak az indításhoz képest tudja az "időt" nézni és működik X ideig, majd egy szünet, utána ismét.

Nem tudjuk milyen eszközről kérdez. Egy pár ezer forintos égősoron ilyen időzítő van és nem egy digitális vagy óraszerkezettel ellátott komplexebb időzítő. Valószínűsítem, hogy ő is ilyen égősort tenne most fel - nekem is vannak ilyenek kintre. Azokat tényleg akkor kell bekapcsolni amikor a működési idő indul. Ha bekapcsolja 13 órakor akkor hiába van 17-20 óra ráírva, az 13-16 óra között fog világítani - feleslegesen.

Egy komolyabb szerkezeten van óra, azt ha beállították az adott ország időzónájához akkor természetesen az már a beállítás szerint fog utána ki-be kapcsolni. De kétlem, hogy ilyenről kérdezett volna minket.

2023. dec. 2. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!