Időzítőkapcsolót beállítottam 17-20 óráig. Mostmár bedughatom, vagy 17 órakor kell?
Ha 17 órakor dugod csak be, akkor minek időzítő? Elég lenne bedugni csak azt amit működtetni akarsz...
mechanikus, tekerős az időzítő? Azt úgy állítsd be, hogy a nyilacskánál legyen az aktuális idő és dugd be.
#3 Az egyszerűbb szerkezeteken nincs óra. Csak az indításhoz képest tudja az "időt" nézni és működik X ideig, majd egy szünet, utána ismét.
Nem tudjuk milyen eszközről kérdez. Egy pár ezer forintos égősoron ilyen időzítő van és nem egy digitális vagy óraszerkezettel ellátott komplexebb időzítő. Valószínűsítem, hogy ő is ilyen égősort tenne most fel - nekem is vannak ilyenek kintre. Azokat tényleg akkor kell bekapcsolni amikor a működési idő indul. Ha bekapcsolja 13 órakor akkor hiába van 17-20 óra ráírva, az 13-16 óra között fog világítani - feleslegesen.
Egy komolyabb szerkezeten van óra, azt ha beállították az adott ország időzónájához akkor természetesen az már a beállítás szerint fog utána ki-be kapcsolni. De kétlem, hogy ilyenről kérdezett volna minket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!