Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zárószinten lakom, nincs...

Zárószinten lakom, nincs egyedi fűtésmérés, viszont a csövek fűtését nem tudom lezárni ha a fűtőtestet el is zárom, így semmit se tehetek?

Figyelt kérdés
Sajnos home officeban dolgozom perpillanat, de ez a hő embertelen. 26 fok van alsóhangon szellőztetés nélkül. Én még olyat nem láttam, H elzárom a fűtőtestet de ettől az összes cső még full forró, az egész lakás minden helyisége jó hosszan tele lett rakva velük és van 4 fűtőtest de csak 2t tudok elzárni. Azoknál is megy a nagy fűtéscső ezerrel sajnos... Sosem laktam egyedi mérőmentes lakásban.

2023. nov. 29. 10:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ő, tisztázzuk ezt a fogalomzavart... Doktorandusz vagyok, tehát van mesterdiplomám, van ahová elég a BA is ehhez, de ez nem lényeges. Szakmám az nincs, az a sima középfokú végzettség meg az érettségi. :)

A mérnököknél is okés ez a sáv tudom. De nekem azért van ennyim mert Pestre járkálok fel dolgozni. Félállásban mert PhDs vagyok.

2023. dec. 1. 01:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Na, úgy viszont elég karcsú, lehet, hogy még nagyon fiatal lehetsz és ez csak a kezdő fizu...
2023. dec. 1. 09:27
 13/18 A kérdező kommentje:

Doktori mellett nem lehet 40 órában melózni. Ébresztő világ, Magyarországon sajnos nagyon keveset keresnek azok, akik az állami szféra "lenézett" rétegébe tartoznak.

Egy könyvtáros hivatalos alapbére ma is 200 nettó alatt van, pedig diploma.

Megsúgom, egy tanársegéd ismerősöm alapbére 220 nettó, pedig PhD-ja van. Szóval remélem belátod, hogy az elvárás és a realitás fényévekre van egymástól ebben a romhalmaz országban. Fejenként nettó 400 alatt semmilyen életszínvonalat nem lehet élni pl. gyerekekkel.

2023. dec. 1. 11:16
 14/18 A kérdező kommentje:
És Budapesten sem kap egy PhDs tanársegéd nettó 400-at se. Pedig ott az albi miatt kéne.
2023. dec. 1. 11:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint csak az orvosok keresnek jól az állami szférában.Ott egy kezdő orvos fizuja 400 egy senioré meg akár 2milla is lehet nettóban.
2023. dec. 1. 19:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen, egy kezdő klinikai szakpszichológus is orvosi bértábla alapján kapja a bérét. De nagyon kevés embert foglalkoztatnak.
2023. dec. 1. 20:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Illetve a diplomás rendőrök se keresnek rosszul, olyan 400 körül vidéken is.
2023. dec. 1. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy ilyen szakma...
2023. dec. 1. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!