Üdv! Tudnátok valami jó szert ajánlani penész ellen?
Figyelt kérdés
Sajnos a fürdőnk ilyenkor rendkívül szeret penészedni. A szavo valóban nagyon jó, de iszonyatosan büdös és sok idő amíg kiszellőzik. Nézegettem alternatív megoldásokat, mint például hidrogén peroxid vagy teafaolaj. De nem fogalmam sincs mennyire lehet hatékony és dörzsölgetni sem szeretném. Tehát ismertek-e olyan módszert, ami olyasmi hatékony mint a szavo, de fele annyira büdös? Köszi.2023. nov. 28. 20:53
11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy sem fogunk 1évnél tovább itt lakni. Azt csináltam amúgy, hogy hypot és 20%-os ecetet öntöttem össze. Úgy néz ki, hogy bevált és negyed olyan büdi mint a szavo.
2023. dec. 4. 20:15
12/14 anonim válasza:
A legnagyobb BAROMSÁGOT csináltad! MIÉRT????
Kémia órán ez az amit megtanítanak - legalábbis kellene, hogy SOHA ne önts össze savat hipóval!
Külön leírtuk neked hogy a savas dolog nem jó, mert árt a vakolatnak!
Baromi mázlid, hogy nem juttattál valakit a kórházba vagy a temetőbe.
Na ez tipikusan az az eset amikor konkrétan fáj a hülyeség és bele is halhatsz!
bakker, az első harci gáz a klórgáz volt!
13/14 A kérdező kommentje:
Még élünk és jól vagyunk köszi :) Ennek falnak amúgy is mindegy.
2023. dec. 4. 20:45
14/14 anonim válasza:
Jujj kérdező... általános iskolában figyelni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!