Soha nem kellett még függönyt vásárolnom,így nem tudom,hogy is kellene ezt megvennem,milyen méretben. Ha 70 cm széles az ablakom,akkor 140 cm-t kell vennem belőle?
Erről a függönyről lenne szó,viszont nem tudom,hogy ezt lehet-e hajtogatni/ráncolni. Az ablakom 70 cm széles, széltől,szélig. Hogy kérjem ezt a függönyt,milyen méretben? Nem igazán értek hozzá sajnos..Azt írja,hogy lyukacsos, akkor azt nem kell ráncolni?
Mi idén vettünk 2 szobára, és 1,5-szörös szélességben. 2-szeresen szerintem már nem lehet jól kilátni, mert mindenhol hullám van.
(Egyébként itt az előző tulaj fix karnist csináltatott faltól falig, úgyhogy nem a karnis teljes hosszát vettük alapul, hanem azt a részt, ameddig akartuk, hogy elérjen a függöny. De ez neked lényegtelen.)
Most nincs semmilyen függönyöd? Akkor nézz meg bárhol egy függönyt, hogy az jó-e úgy szerinted, aztán meg mérd le, hogy mennyivel szélesebb az elhelyezkedési helyénél.
Ezt fel lehet tenni karnisra is, csak mivel a teteje lyukacsos, így vitrázsrúdra is fel lehet fűzni. Azon is lehet ráncolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!