Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik a legélhetőbb magyar...

Melyik a legélhetőbb magyar város?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, miért?

2023. nov. 11. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Buda max akkor jó ha egy nagy villában laksz kilátással, meg infinity poollal. Kis koromban Budán laktunk II. kerületben, szüleim nem szerették, úgyhogy menekültek a "pesti proli, lepukkant, zsúfolt, gettós környék" Zuglóba (ahogy fogalmaztál). Jelenleg az V. kerületben élek, és sokkal jobb mint Buda. Rokonok akik szintén Budán éltek meg egyenesen vidékre költöztek. Maximum státusz szimbólumnak jó hogy el tudd mondani hogy "én Budán lakom" közben meg valószínűleg valami eldugott kis utcában egy 12 lakásos házban vagy, ahova télen fel sem tudsz menni kocsival. Vannak nagyon proli környékek Pesten, ezt aláírom... De ne tegyünk úgy mintha Budapesten jó környékek csak a budai oldalon léteznének.
2023. nov. 11. 23:49
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Jössz a pesti proli dumával, de az 5. Kerületet emeled ki elsőként szórakozási lehetőségnek

Te se vagy 100-as

2023. nov. 11. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Dejo 20 perc alatt bent vagy taxival xD oda vissza egy 20e Ft. Teljesen élhető, és életszerű odakoltozni abba a 0 impulzusokat adó kocsiövezetbe.
2023. nov. 12. 00:00
 14/16 IgaziÚriember ***** válasza:
55%
Egy hozzám hasonló elit művelt intelligens tehetséges Úriembernek mint én vagyok csak a belváros a megfelelő lakhely azon belül is az 5. kerület mert ott van penthouse lakásom tág erkéllyel komoly panorámával és jacuzzival mivel 100% home officeból dolgozom egy svájci orvosdiagnosztikával foglalkozó cégnek ahol én vezetem az AI alapú képfeldolgozó algoritmusokat fejlesztő csapatot. Semmi pénzért nem költöznék vidékre a tanyasi tulkok közé mivel én egy megalopoliszi pacekkal megáldott kulturált elegáns Úriember vagyok nekem arra van igényem hogy a kultúra vegyen körül mert jómagam is a kultúrát képviselem
2023. nov. 12. 00:02
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

Gondolkozzatok már.

Szerinted azért költözik valaki a Hegyvidékre, mert napi szinten be akar bumlizni a Margit-szigetre? Dehogy akar.

2023. nov. 12. 09:21
 16/16 anonim válasza:
0%
London
2023. nov. 13. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!