Megjelentek a falon ezek a fekete/szürke foltok. Ez most penész lenne és hogyha igen, akkor mi lenne a módja az eltávolításának? Vettem ilyen szavós penész elleni szert vagy valami ecetes oldatos áttörlés segíthet?
Nem kell letörölgetni a penészirtót! Azzal szétkened az egész cuccost, és ha nem pusztul el, ott is megjelenik, ahol nem volt. Fújd be, és hagyd megszáradni.
Legjobb reggel elintézni a fújást, hogy mire a meloból hazaérsz már megszáradjon. Akkor kiszellőztetsz és kész. Főleg ha van kisgyerek, akkor arra a pár órára el kell menni.
A Szavó jó, de ugyanaz van benne mint a Domestos-ban és sokkal drágább.
A flakon miatt fizetsz többet érte.
Ha fújod akkor figyelj arra, hogy megy a szer a levegőben mindenhová és ezek hipó cseppek! Vagyis ne legyen alatta lábtörlő, szőnyeg, a te ruhád ne legyen olyan amit bánnál ha tönkremenne a hipócseppektől és a szemed sem árt ha véded. Vagyis legyen rajtad közben olyan cucc amiért nem annyira kár ha rácseppen - hiába fújod, a szórófejnél csepp alakulhat ki és az mozgás közben rád fröccsenhet vagy alattad, melletted valamire aminek kiszedi a színét. Most épp olyan póló van itthon rajtam amiben a fürdőszobát hasonlóan fújkáltam régebben, a sötétkék pólón vannak nagyobb világos foltok, meg milliónyi apró, tűhegynyi, gombostű fejnyi világos pontocskák. Ahogy szállt a levegőben a Szavó, úgy esett rá a ruhámra közben.
Legközelebb vegyél Domestos-t helyette, azt tedd rá egy enyhén nedves törlőruhára, szivacsra vagy lapos felmosóra és azzal csak töröld ál a falat! Ugyanúgy leszedi, csak kevésbé fröcsköl. Persze azzal is vigyázni kell, főleg ha plafonon van a folt.
Ahogy írták, utána csak szellőztetni kell. Ha csúnya a fal, nagyon foltos, penészes, akkor újra át kell törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!