Ideköltözött tulaj tanacsot kernek, mi a jogszabaly?
Lehet, hogy nem kellene avantgárd dzsesszt hallgatnom, miközben ezt olvasom, de lehet, hogy éppen ettől hatásosabb... mindegy.
Azt értem, hogy gond van, elvették a kulcsot, most akkor nem tudsz bejutni, bár nem is érdekel... De akkor Te most mit is csinálsz ott egyébként, hová tartozik a WC stb.? Neked van lakásod, de nincs WC-d?
Kuldd at a berleti szeridesed.
Ha sajat tulajdonu lakadod van, akkor a tarsashaz szmsz -et es hazirendet.
Ha van berleti szerzid : csak osszkomfortos lakas adhato lakoingatlannak berletbe a lakastorveny szerint. Tehat torvenytelen berbeadnia vezetekes wc nelkul.
Az szmsz tartalmazza melyik albetet milyen hekysegekbol all. A folxoson milyen osztatlan kozos tulajdoni jelysegek wolnak. A wc klasszikusan osztatlan kozos tulajdon volt regen. Ennek nezz utana.
A berlo kotelessege a takaritas es karbantartas.
A tulaj feladata az alkatreszcaere vagy uj ra lecserelese. Ha a te karbsntartasod hianyatol romlott el,akkor te vsgy koteles fizetni az alkatrwsz vagy uj wc-t.
Mi van a berleti szeriben: mi awc karbantartasa es hasznslati utasitasa? Mir dobhataz bele es mehet-e bele a kAki? A daralosba ufy tudom,h papir nem mehet csak a pisi es kaki. Egyedul lax? Tudsz figyelni erre?
Vagy nincs wc a lakasodon belul?
A keruleti jegyzo jogasz es erteni fogja ha jogi dolgokba kotsz bele.
Amugy ha a tulaj ott lakok,akkor az ajtaja kozeleben,de a tied ele gxujtheted akakival telt zscsikat. Szepen illetoznak majd.
Sokfele uton ki tudom kenyszeriteni az akaratom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!