Ilyenre van lehetőség? Létezik ilyen? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Meglehet mondani, hogy mitől duguluk?
Már háromszor dugultam és ma reggel megint fura hangja volt, szerintem megint dugulni fogok. Hívtam a tulajt, azt mondta, hogy már nem intézi ő, biztos, hogy olyat is lehúzok amit nem szabad, így nem rendeltetésszerű használat mellett megy tönkre (a szerződés szerint csak azt intézi ő) viszont én tudom, hogy semmit sem húzok le amit nem szabad.
A szomszéd azt mondta, hogy az előző bérlőnél is sokszor dugult. Meglehet nézni, hogy miért dugul?
2022. jan. 11. 12:22
1/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud céget is küldhet, pesti vagyok!
2022. jan. 11. 12:48
2/6 anonim válasza:
Létezik ilyen, kamerás csatornavizsgálatnak hívják
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. jan. 11. 14:59
4/6 anonim válasza:
Az a csatorna osztatlan közös tulajdon, a Társasház kell intézze, nem a tulaj, őket hívd akár te, akár a tulaj.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem társasház. Különálló kis ház. Van egy nagyobb ház is a telken, de azt mondják, hogy náluk nincs gond
2022. jan. 11. 16:01
6/6 anonim válasza:
Szerintem a sok vízkőtől vékony a cső ezert sok minden elakad benne,fel kell mérni a cső állapotát kamerával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!