Mennyit kér a szerelő a digitv-s parabola leszereléséért, szerződés felmondása esetén?
Passz !
Én upc-s voltam,amikor lemondtam,csak a beltérit,a távitányítóját,és kábelt/scart/kellett visszavinni.
Digiéknél másképp van ?
Mi költözünk, és megkérdeztük, hogy vihetjük e tovább, természetesen megtartva az előfizetést. Azt mondták, hogy igen, és a leszerelés-felszerelés díja 2.000 vagy 2.500 Ft! Ráadásul Szigetszentmártonba költözünk, tehát nem is Budapest területére kell autózni a szerelőknek!
Lejárt a hűségidő, és utána mondtátok fel a szerződést, vagy még a hűségidő alatt? Mert akkor lehetséges, hogy többet kérnek!
Hívd fel őket!
Nem volt hűségidő.Azért váltanánk vissza upc-re, mert ott most akciósan olcsóbb, csak 2000, a diginél meg 2900.
És a upc-t lehet nézni 3 tv-n is...azért ez nem mindegy...
Ez a 20.000 szíven ütött...ugye ez csak vicc...:)
A honlapjukat már néztem, onnan tudom az ÁFSZ-ből, hogy le kell szerelni a parabolát is, és a szerelőnek szignózni kell, hogy tényleg ő szedte le.
Namost, hogy ez a saját szakijuk vagy külsős azt nem vágom, de hogy ők megvágnak pár ezerrel így-vagy úgy, az tuti.
Na mindegy, majd akkor felhívom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!