Vettem egy ágymelegítőt, de azt írja a használati útmutató, hogy ne aludjunk el rajta. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Direkt olyat vettem, ami nem kapcsol ki automatikusan egy bizonyos idő után pont azért, hogy egész éjjel melegítsen. Merjem ennek ellenére bekapcsolva hagyni egész éjszakára?2023. okt. 18. 17:14
11/13 anonim válasza:
Azta, merre laksz hogy csak 15 fok van? Észak Magyarország? Nagy a szobád? Azt a legnehezebb fűteni.
12/13 anonim válasza:
Vegyél hozzá egy időkapcsolót ami lekapcsolja 1-2 óra múlva, hogy azért mégse gyújtsa fel az ágyat.
A TAJ kártyádat hagy látható helyen ahol nem érheti el a tűz, hogy a mentők könnyebben tudjanak azonosítani!
13/13 anonim válasza:
Hát szerintem vidd vissza és vegyél helyette olyat amire időbeállítások vannak. Pl az enyémet be lehet állítani max 12 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!