Vettem egy ágymelegítőt, de azt írja a használati útmutató, hogy ne aludjunk el rajta. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Direkt olyat vettem, ami nem kapcsol ki automatikusan egy bizonyos idő után pont azért, hogy egész éjjel melegítsen. Merjem ennek ellenére bekapcsolva hagyni egész éjszakára?2023. okt. 18. 17:14
1/13 anonim válasza:
Én simán elalszom rajta. De lehet az is számít hány kilós vagy, ha mondjuk max 65 akkor szerintem nem gond.
2/13 anonim válasza:
De szeringem ne magas fokozatra tedd.
3/13 A kérdező kommentje:
Pont 65 kiló vagyok, de szerintem ez nem befolyásol semmit.
20 watton használnám.
Amúgy ilyet vettem:
2023. okt. 18. 17:38
4/13 anonim válasza:
Az enyémre is ez volt írva, gondolom ezzel vakarja magát védeni a gyártó ha valakinek esetleg álmában felgyújtaná az ágyát (valami műszaki hiba miatt pl). :D :D
De én is csak simán este bekapcsolom, reggel meg ki.
5/13 anonim válasza:
Csak azért gondolom a súlyt, mert egy könnyedebb kisebb ember alatt lehet nem melegszik be annyira.
6/13 anonim válasza:
A gyártók szeretik értelmezhetetlenül megfogalmazni a használati útmutatót, hogy probléma esetén mentesüljenek a kártérítési kötelezettségtől. Én is fekszem rajta 80 kilóval, igaz, az ágymelegítő felett még van egy lepedő is.
7/13 anonim válasza:
Szerintem ha véletlenül elalszol is rajta, simán felébredsz, ha már kényelmetlenül meleg. Én sokáig használtam, mikor olyan hideg helyen aludtam. Még így is volt hogy felébredtem, hogy túl meleg.
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, biztos magát védi ezekkel. Van vagy 40 tiltás.
Én is tettem rá lepedőt.
Ma lesz az első teszt éjszakám, be se gyújtottam, kb. 15 fok van a szobámban. Nem tartok attól, hogy a meleg miatt felébredek. Nagyon fázós vagyok, hőségriadó alatt aludtam legjobban.
Köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 18. 20:16
10/13 A kérdező kommentje:
Ez most nagyon kellett. 🧐😱
Jó éjszakát! 🥱
2023. okt. 18. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!