Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mohu Mol háztartási hulladék...

Mohu Mol háztartási hulladék szállítás, másnak is közel kétszer annyiba kerül mint eddig?

Figyelt kérdés
Megkaptam az első számlát, sokkal drágább, mint eddig volt, az előző szolgáltatónál. Baranya egyébként.

2023. okt. 16. 21:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező hagyd... ez a barom nem fogja megérteni mit a problémád, ős csak a kormánypropagandát tudja tolni. Betanulta, nyomja, szavaz, a boltban meg nézegeti a magas árakat és brüsszelezik. Ennyit tudnak ezek.
2023. okt. 31. 11:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem kell jó pofát vágnod, elég ha elfogadod és kész. Mellesleg lesz még meglepi, ha a rezsicsökkentésnek oda és rászabadítják a tényleges árakat a lakosságra.
2023. okt. 31. 11:10
 23/29 A kérdező kommentje:

22. Szerencsére vannak még páran rajtam kívül, akik nem fogadnak el mindent, amit le akarnak nyomni a torkukon és lassan betelik a pohár.

21. sajnos van benne valami.

További szép napot mindenkinek.

2023. okt. 31. 11:50
 24/29 anonim ***** válasza:
24%

21# Nem, nem ennyit tudnak "ezek", de mondjál már valami hasznosat, amivel pl. a kérdező által felvetett problémát globálisan kezelni lehet. Tehát hogy mindenkitől annyi hulladékot szállítsanak el, amennyit termelt, amennyire igénye van. Max úgy lehetne kivitelezni, ha te magad viszed be a szemetedet a telepre és ott lemérik. Sok sikert hozzá.

Ez kb. ugyanaz a kategória, mint amikor egy társasházban van fennakadva valaki azon, hogy neki fizetni kell a mélygarázs elektromos áram ellátásáért is, amikot neki nincs parkolóhelye, vagy fizetnie kell a lift üzemeltetési költségeiért, pedig a földszinten lakik. Vannak szolgáltatások, amiket nem lehet ésszerűen megoldani máshogy.

Én sem fogadok el mindent, sőt... én vagyok az, aki a legkisebb dolgokért is veri az asztalt, ha nekem van igazam. De ebben nem neked van igazad. Azt nem mondom, hogy nem az lenne a helyes, amit te csinálsz, hiszen az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb legyen a kommunális hulladék a háztartásokban.

2023. okt. 31. 12:04
 25/29 A kérdező kommentje:

24. Már elmondtam, nem fogom ismételgetni, volt rá megfelelő kompromisszumos megoldás, amit az orbán kormány megszüntetett, mert kell a pénz újabb jachtokra, ezekkel a + pénzekkel és egyéb extra adókkal, amit a cégek, szolgáltatók is az emberekre terhelnek.

Nem egészségügy, vasút, oktatás fejlesztésre költik a pénzt, hanem saját hobbikra ellopják.

Azt a kevés fejlesztést, amit csinálnak, bőven túlárazva a mészáros és egyéb fidesz közeli cégek végzik, mindenre ráteszik a mocskos kezüket.

Ne válaszolj nekem, hiába véded a bűnözőket!

2023. nov. 1. 08:15
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem védem őket, teljesen igazad van, de attól még ha teljesen kormányfüggetlen lenne a buli sem lehetne ésszerűen megoldani ezt a szolgáltatást, csak ha közös a teherviselés. :D
2023. nov. 1. 08:37
 27/29 anonim ***** válasza:
21%

#25 " Már elmondtam, nem fogom ismételgetni, volt rá megfelelő kompromisszumos megoldás, amit az orbán kormány megszüntetett, mert kell a pénz újabb jachtokra, ezekkel a + pénzekkel és egyéb extra adókkal, amit a cégek, szolgáltatók is az emberekre terhelnek."

Semmi ilyet nem mondtál el.

Annyit mondtál, hogy eddig az önkormányzattól kedvezményt kaptál most meg mivel nem az önkormányzaté a cég, már nem kapod a kedvezményt.

Ez nem kompromisszumos megoldás, ez egy kedvezmény amit a cég tulajdonosa fenntartója korábban adott, most meg nem ad. Az alapelv akkor is ugyanaz, ugyanúgy számodra is meg volt szabva ugyanaz a szemétszállítási díj - csak nem kellett az egészet kifizetned.

Most kifizeted a szolgáltatást ugyanazzal a díjjal, mint a többiek. Itt semmiféle haszonról nincsen szó, ez még mindig nem annyi mint amibe valójában a szolgáltatás kerül.

"Nem egészségügy, vasút, oktatás fejlesztésre költik a pénzt, hanem saját hobbikra ellopják."

Persze. Mert a semmit nagyon el lehet lopni. Ostoba módon ismételgetsz egy ostoba propaganda baromságot és még minimálisan sem vagy hajlandó megérteni mi is történt veled.

2023. nov. 1. 10:36
 28/29 A kérdező kommentje:

27. Te vagy pénzt kapsz a hazugságaidért, vagy még rosszabb, ha magadtól vagy ennyire fárasztó!

Az ostoba ismételgető fidesz propagandista is te vagy.

A kérdésem arra irányult, másnak is emelkedett-e.

A szolgáltatónál megkaptam a választ, nem érekel tovább a s.gg nyalásod a fidesz kdnp felé, eljön az idő és felelni fogtok a sok hitványságért!

2023. nov. 1. 10:48
 29/29 anonim ***** válasza:
21%

#28 Megkaptad a választ már az elején és te magad írtad le, hogy nem a díjad emelkedett hanem most nem kapod meg azt a kedvezményt amit eddig a díjadból kaptál. Most ugyanannyit fizetsz mint mindenki más.

A szolgáltatónál már megkaptad a választ de itt vered magad és nem vagy képes lenyugodni csak pofázol és beszólsz másoknak.

ha baromságot, hazugságot írsz le akkor fogok rá reagálni. Az pedig hogy miképpen beszélsz azokkal akik válaszolnak neked az a te minőségedet mutatja meg és az igencsak a béka hátsó fele alatt van, jó mélyen.

2023. nov. 1. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!