Mit lehet csinálni rengeteg megmaradt tojástartóval?
Azon kívül persze hogy kidobom a szelektívbe, vagy eltüzelem. Zöldségesnek, aki tojást is árul, oda akartam adni, de neki nem kellett. Többször pedig nincs kedvem megsétáltatni őket.
Fel lehet őket valamire használni?
Ha hangstúdiót csinálsz, oda tökéletes a visszhang elkerülésére. :) Régen a rádióstúdiók is ezzel voltak belülről kibélelve.
Ha nem csinálsz stúdiót, akkor meg hirdesd meg a Jófogáson meg a Marketplace-en. Pl. egy doboz (tálca) tojásért cserébe, mennyiségtől függően. Mindenre van kereslet, csak meg kell találni. Nekem két éve olyan szerencsém volt, hogy a mindenféle egyszer használatos gyümölcsösrekeszeimet megvette egy illető, úgy 150 lehetett, kb. 10 különféle méret, még a töröttek is kellettek neki. De nem mondta meg, mire...
Azért nem ipari mennyiségről van szó. 30-as tálcáim, meg 10-es dobozaim vannak. Nagyjából 20-30 db lehet összesen.
Régebben a befőttes üvegeket sajnáltam kihajigálni az üveges szelektívbe. Lelkiismeretesen gyűjtöttem, fedővel, kimosva elraktam őket. Aztán egyik nyár végén ingyen levihető facebook csoportba felraktam. Gondoltam, aki befőz, annak jól jöhet.
Na a kutyának nem kellett. Hosszas hirdetgetés után egy valakinek kellett, de úgy, hogy én autózom vele és házhoz szállítom. Oké, megtettem. Saját autóval, saját üzemanyagköltségen, saját szabadidőmből a bejárati ajtajáig szállítottam. Nem vártam érte különösebb hálálkodást. Nagyon furcsa volt az illető, ezért egy "köszit" kinyöghetett volna. Miután az utolsó dobozt is átvette, gyakorlatilag szó nélkül rám csapta az ajtót. Akkor megfogadtam, hogy többet ilyet soha! Akkor inkább kidobom a francba.
Hát azért ennyire bunkó ember szerintem nincs sok.
Tőlem tavaly vittek el bontott kéménytéglát kerti sütögetőt építeni, ingyen hirdettem, de azért hozott egy doboz 1500 Ft-os csokit az illető, plusz felajánlotta, hogy a vállalkozásában ingyen segít, ha olyan jellegű problémám adódna valamikor.
Egyszer használt befőttes üveget én még venni is akartam korábban, mikor nagyobb volumenben nyomattuk a tartósítást, de tetőt most is korlátlan mennyiségben elfogadnék, a rokonoknál ugyanígy hiánycikk...
Hát, igazából, csak az "ingyen elvihető" hirdetés van ilyen kisebb mennyiségű tojástartó esetén. Vagy mint gyújtóst felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!