Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan szabadulhatnék meg a...

Hogyan szabadulhatnék meg a szeméttől?

Figyelt kérdés

Van itt minden: régi mosdókagyló, autóülés, rossz tv, bojler, bringa alaktrészek stb, talán kb 2 mázsa. Sok köztük a fém, de én nem akarok még azzal bajlódni, szétválogatom, vagy pl szétszedem a rossz bojlert a vasasba, stb. Csak vigyék el és kész. Épp csak szerves háztartási és építési hulladék nincs.

Mindez ráférne egy 3.5 tonnás platós furgonra egyetlen kanyar alatt. Beszéltem is valakivel, akinek van furgonja, de ő 100e forintot mondott, annyért vinné el, ami szerintem elég drága.

2023. okt. 2. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Megvárod hogy legyen lomtalanitás vagy a településeden előírt módon leadod
2023. okt. 2. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én falumban a helyi konténeres 40 ezer forintért hoz egy 4 m3 -es konténert, amibe mindent tehetsz. Nyilván a zöldhulladékot 12 ezerért viszi, de a lomtalanítás drágább. A helyi hulladékgazdálkodással foglalkozó társaságot keresd meg, mennyiért tol neked egy konténert...
2023. okt. 2. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Hozatsz egy konténert, belepakolsz mindent, amit akarsz, és elviteted. Ingyen nem fog menni, de azért a 100ezer szerintem túlzás
2023. okt. 2. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Mi most vitettünk el 5 m3 építési hulladékot, de ugyanennyibe kerül a lom is.

42 ezer forintért hozták ide a konténert, és vitték el 2 hét múlva.

Megyeszékhely.

2023. okt. 2. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
Apránként dobáld bele a kukába, majd elfogy.
2023. okt. 2. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Lomtalanításkor nagyon kevés fajta szeméttől szabadulhatsz meg, építési törmeléket, elektromos szerkezeteket nem visznek el. Az egyetlen hivatalos megoldás a vegyes konténer, ami valóban 40-50 ezer körül mozog.
2023. okt. 3. 05:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk a hulladékudvarban ezeket kivétel nélkül mindet ingyen le lehet adni, építési hulladékból is vagy 2 mázsát.

Ha az én városomban laknál, 10 E-ért elhordanám két óra alatt utánfutóval az udvarba. (Ez nem ajánlat volt amúgy, csak egy reális ár. :)

A nálatok működő szemétszállító cég honlapján nézd meg, hogy hol a legközelebbi hulladékudvar. Manapság már szinte minden önkormányzatnak van szerződése.

2023. okt. 4. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!