Hogy kell használni egy kazánt?
Nekem néha bekattan a klímám :/
A folyamatosan megy heti egyszer biztosan, vagy túlhűt vagy túlfűt. ilyenkor újra indítás és megint észhez tér. A reggeli hirtelen lehűlések zavarják össze, úgy vettem észre.
Egész nyáron folyamatosan ment, mert hűtötte a házat, néha voltak hideg napok akkor átváltott fűtésre. Ezt végül is jól csinálta.
Engem zavar a huzatja hosszú távon mindegy mit csinál éppen, és hőnntartásnál nálam minimumon dolgozik, mert jól szigetelt a ház, de így is 20 dB állandó zaja van. Mosogatógép 42 dB, hűtő 38 dB.
Kevésnek tűnik, de engem zavar, hogy ezt megállás nélkül csinálja, mert mikor nem kell fűteni- hűteni akkor is megy, mert keringeti a levegőt.
Automata üzemben Midea AE Pro. Hűtésnél 0,5°C-al feljebb kell állítani, fűtésnél pedig 0,5°C lejjebb és így tartja a beállított hőmérsékletet.
Mikor bekattan akkor +-2°C-ot változtat.
Szóval én alig várom, hogy átkapcsoljam fűtésre a gázkazánt. De a jelenlegi időben még semmi értelme padlófűtésnél. A radiátoros rendszerek viszont jól lekezelik a jelenlegi időt is.
Jah, fizess ki 40-50 millát, aztán majd utólag gondolkodsz... 😂
Vásárlás előtt MINDENT meg kell nézni, mert utólag helyrehozni drága lesz.
Legfontosabb: vízszigetelés (e nélkül élhetetlen lesz a ház, amint elkezdesz hőszigetelni, modernizálni)
Tető, villany, víz, csatorna, fűtés. Mindegyikkel milliós kakiba lehet tenyerelni. Egyenként milliós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!