TESCO, Auchan házhoz szállításnál ki mennyi jattot ad a futárnak?
Figyelt kérdés
A kérdésem még az, hogy ezek a futárok szoktak-e nektek segíteni kipakolni a ládákból?
Nálam nagyon változó, néha ők maguk gyorsan kipakolnak vagy a kezembe adogatják. És néha csak állnak és várnak, hogy én kipakoljak.
Tudom, nem ez a dolguk, alapból nekem kell kipakolnom. Nem is várom el, hogy ők csinálják. Csak kíváncsi vagyok, hogy többségben segítenek vagy nem?
2023. szept. 27. 09:33
1/3 anonim válasza:
Ha felhozza a társasház 2 emeletére (nincs lift) akkor adok borravalót, ha nekem kell lemenni akkor természetesen semmilyen borravalót nem adok.
2/3 anonim válasza:
Én a Tescoból rendelek rendszeresen. És soha nem adok borra valót. Bank kártyával ki fizetem az árút és kész! És igen lift nélkül társasához 3. emeletén lakom! És soha nem fizetek online bank kártyával előre. Mindig a helyinen fizetek ki szállításkor és bank kártyával. Ha nem hozza fel a 3. emeletre akkor nem fizetek egy Ft-ot sem. Mert akkor nincs ki szállítva az árú. Szóval igenis hozza fel az árút a lift nélküli 3. emeletre. Mert a szállítási cim a 3. emeleten van! És kész.
3/3 A kérdező kommentje:
1-es: A kérdésem az volt, hogy ki mennyi borravalót ad.
2023. szept. 27. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!