Ciki házhozszállítással bevásárolni ?
Én csak az élelmiszert veszem meg személyesen, jobban szeretem látni és kiválasztani amire szükségem van. Vegyiárut és egyéb dolgokat online vásárolok picivel többet mint n szoktam viszont úgy csinálom hogy hónapokig kitartson. Van olyan tisztítószerem amit jobban megérte nagy mennyiségben 5 literes kannába megvenni és azt felesbe vettük a szomszédommal és már lasdsan 1 éve megvan és még mindig van 1 literem belőle.
WC papírt, papírzsebkendőt, törlőt stb... szintén online rendeltem legutóbb igaz sokat de legalább van bőven és elég. Én a helyi boltokba csak drágábbat látok meg sokan felvásároltak minden olcsót szinte és nem nagyon van utánpótlás, én meg ezrét rohangálni nem fogok az is biztos. Alapból fuvaros vagyok, igaz én csak pékárót szállítok minta üzletekbe javarészt meg konyhákra, és ez épp elég futkosással jár meg sokszor 8-9 órát töltök csak vezetéssel és emellett még 2 óra olyan munkám van ami nem a vezetés hanem le és felpakolás. Persze vannak napok amikor nem vezetek ennyit és a 8 órás munkaidőm úgy megy le hogy abba még az is belefér hogy hazavezetek tehát már rég otthon vagyok amikor lejárt, viszont ezeket sokszor ledolgozom amikor tovább tart a munka leginkább a forgalmi dugók miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!