Pizzafutarnak adtok kulon borravalot ha a rendelesben ott van hogy hazhozszallitas +550 Ft?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 10:02
1/13 anonim válasza:
Igen, a szállítási díjat nem ő kapja, hanem az étterem. De azt nem számítom bele a 10%-ba, csak a rendelést.
2/13 anonim válasza:
Ha rendesen leszálította a rendelést, akkor igen. Ahogy az 1-es írta a kiszállítási díj/házhoz szállítási díj azétteremnek jár, mert nekik plusz költség a szállítás (csaomagolás, stb), ebböl a futár semmit nem lát.
4/13 anonim válasza:
Sosem adok. Le lehet pontozni, de a futár azért kapja a fizetését hogy leszállítsa. Szóval ha bankban dolgoznék, akkor nem kapok azért borravalót mert segítek az ügyfélnek. Az a munka része.
Ellenben ha a futár extrakedves, pl egy nagy rendelésnél segít bevinni stb akkor adok
5/13 anonim válasza:
600Ftos szállítás? Kizárt dolog. A futárok többsége címpénzt kap.
6/13 anonim válasza:
Én szoktam, mert nehéz megtalálni a házunkat.
7/13 anonim válasza:
Földúton lakunk, így mindig adok egy 500-ast, általában 6-7 ezres rendeléshez.
Szállítási költség többnyire nincs, bár nem értem, mit kell ezen csodálkozni 480 ft-os üzemanyagár mellett...
8/13 anonim válasza:
Nem. Ahogy írták, ezért kapja a fizetését. Ez egy munka, nem én tartom el, hanem a főnöke. Ételt nem szoktam rendelni, max. pár műszaki dolgot. Viszont ha az nehéz, és az ajtóig hozza, akkor mindig kap 500-1000 jattot. Ha csak becsenget hogy menjek le, mert itt van, akkor megköszönöm és ennyi.
9/13 anonim válasza:
Felénk jófej kajafutár jár, felhozza a kaját az ötödikre, pedig gyakran szar a lift. Mellé még standupolni is szokott, szóval addig is röhögök, amíg fizetek neki.
Szóval kap borravalót.
10/13 Kerdesekkel teli válasza:
Igen, mindig szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!