Fűnyíró karburátorba homok???
Figyelt kérdés
HEcht szervízben van a gépem, egy benzines fűnyíró, de ma hívtak, hogy tele van homokkal és az úszó emiatt nem zár, kifolyik a benzin. Vagyis kiderült teli van homokkal, azért folyt el itthon is a benzin. Emiatt fizetnem kell, mert így nem garanciális a javítás, hiszen tisztítást kell végezni, maga a gép rendben. Azt viszont nem értem, hogy kerülhetett bele homok, ha egyszer nem sivatagban nyírtam a füvet. Dús pázsitom van, a kert nem porzik. Szerintük a kanna lehet homokkal tele de mégis hogy? Zárva van rendesen...2023. szept. 20. 20:43
1/2 anonim válasza:
1. Kamu, kell nekik a lóvé
2. Tényleg ennyire poros volt a levegő
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy már a benzin kúton is üledékes benzint vettél.
De az biztos hogy az üzemanyagos kannából került bele .
Müanyag flakonba szoktam keveréket csinálni.Nem is azonnal szoktam a tankba önteni,de a legalját így sem szoktam betankolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!