Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol aludhatok Budapesten?

Hol aludhatok Budapesten?

Figyelt kérdés

Hol szállhatok meg Budapesten belül?

800 forint van nálam, de hajléktalan szállóra nem szeretnék menni.

Kezd későre járni.

2023. szept. 10. 21:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%

Hajlektalan? csodbe mentel vagy csak nagyon rovid tavon ideiglenesen nincs penzed?

Ha hajlektalan vagy hitelt nem tudsz fizetni meg ilyenek, irany a bokor, fak, este mar hidegebb lesz. Azok valamennyit felfognak.

De hozza kell szoknod a csoves elethez, a lenezeshez, a kegyetlenseghez, es hogy sort kell innod mindennap hogy eletben maradj mert egyreszt olcso, masreszt van benne folyadek es kaloria, sajnos ez a megoldas.

es nyilvan jonnek majd hogy miert nem dolgozol, hat mert ki venne fel egy budos hajlektalant? 2 hetig nem furdik az atlag ember mar gorilla szaga van. A labszagrol ne is beszelve.

en szivesen beszelnek egy parral hogy hogy jutottak oda ahova csak az a baj hogy mindig be vannak allva, vagy pedig hobok - csapatostul mennek mindenhova es nem feltetlen a lopas a celjuk de ha csillog valami egy zsebben ejszaka es egyedul van az illeto akkor azert megkerdezik meghivhatjak-e egy kavera.

A hobo csapatok meg talan oke, mert valahogy jobban megelnek, de az egyeduli csovesek? Akik maguk ulnek egy helyben valahol es senki ra sem nez meg semmi, sot lenezik, tavolodnak tole - majomallatkent tekintenek ra, hogy ne orulne meg az ember ebbe? Es mihez forduljon ilyenkor hogy megnyugtassa magat? Hat az ivaszat.

De ilyenkor megkerdezem magamtol ha ide jutnek, mi ertelme lenne elni? ebbol mar 99% hogy nem jossz ki, idosebb vagy talan, munkat nem adnak mert mosdatlan buzolgo csoves vagy kozben leszidnak hogy van munka de lusta vagy, ironikus jelenseg.

sok sikert baratom

2023. szept. 10. 22:13
 2/11 A kérdező kommentje:

Om erre nem tudom mit írjak.

Nekem most egy helyre lenne szükségem ahol aludhatok.

2023. szept. 10. 22:16
 3/11 anonim válasza:
0%

mar megirtam. bokor ilyenek. amik nem foglaltak. Meg annyira nincs hideg kint, kabat van nalad remelhetoleg, arra a 800 Ft-ra boven lesz meg szukseged.

Hajlektalaszallok meg ocsmany helyek rosszabb mint kint, beszamolok szerint. csotanyok, lopkodasok meg ilyenek.

Figyelj oda mert a hajlektalan elet az mar mas, vadabb, tobb a lopas, ilyenek.

De majd kialakul. En csak ennyit tudok mondani akiktol hallottam amiket latok.

2023. szept. 10. 22:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha segíteni nem tudsz légyszives ne kommentelj.
2023. szept. 10. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

3-nak.

Én voltam olyan hajléktalan szállóm ahol nem volt csótány, sőt kimondottan tiszta volt. Viszonylag kevesen aludtak, mert ha ittas volt valaki eleve nem is jöhetett be. 2 éjszakám alatt nem raboltak ki, bár tény, hogy én is hallottam a rossz híreket. Volt egy hölgy aki segített, ő évek óra hajléktalan. Van zuhanyzási lehetőség, és ki lehet mosni a ruhát is ( szárító is volt) takarítókként dolgozott.

Kérdezőnek.

Pénzed kevés, hogy szobát bérelj, így az a tanácsom, hogy vedd fel a kapcsolatot pesti ismerőseiddel vagy ismerősökkel, hátha tudnak segíteni. Hátha befogad ha csak 1 éjszakára is valaki.

2023. szept. 10. 22:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5. Hátha:)
2023. szept. 10. 22:44
 7/11 anonim válasza:

5

Igen, az regen volt. Most mar mas a helyzet...

2023. szept. 10. 23:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7-nek.

Milyen régen? 2023. Június 2-3-án voltam hajléktalan szállón. Nem felejtem eé ezt a 2 napot.

2023. szept. 10. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Sikerült valahol aludnod?
2023. szept. 11. 21:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen:)
2023. szept. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!