Parkside-ot ki gyártja?
Rendben, hogy saját márkás termék, de erre van saját gyáruk, illetve maguk fejlesztik, vagy valami nagyobb ég gyártja nekik és csak átnevezik őket?
Rosszat eddig nem hallottam róluk, én nem használok itthon semmit tőlük, de kíváncsi lettem, hogy vajon esetleg valami nevesebb gyártó termékei-e valójában, hogy ennyire jól sikerülnek?
Összeszerelő üzem van Németországban. A belseje kínai, a többi ki tudja honnan érkezik. Állítólag az Einhell-t és a többi német barkácsgépet is ugyanott szerelik össze, tehát lehetnek közös alkatrészek és beszállítók.
Ha nem hallottál még rosszat a Parksideról, akkor dolgozz a Lidl ügyfélszolgálatán. A termékek nagy része selejtes, a másik részük alkalmatlan normális munkavégzésre és azért viszik vissza. Néha ki lehet fogni egy-két jól sikerült terméket, de ez nem teszi jóvá a tejes márkát.
Erős túlzás, hogy selejtesek. Ha így lenne, nem vásárolnának annyian. Nekem sok parkside-s termékem van és teljesen jók. Garancia jellemzően 3 év.
Volt lidl-s elektromos rotakapám, igaz nem parkside, de kb ugyanaz a kategória. Tönkrement. A szerviz elkérte a matricát róla és küldött egy újat. Ennyit a tortúráról.
Igaz elektromos rotakapát se volt értelme használni, vettm benzinest és odaadtam párom nagyanyjának, neki pont jó volt.
A mostani globális ellátási láncok esetében már nem igazán van értelme azt mondani, hogy ki gyártja.
Gyártón belül is modellenként változik, hogy épp melyik alkatrész honnan jön, és azt hol szerelik össze.
Emellett van az is, hogy rengeteg white-label termék van, egy gyárban készül 5 "gyártó" terméke, csak a fröccsöntött ház, vagy csak a címke különbözik.
A parkside nagyon sok terméknél erősen hajaz a zöld Boschra, néha az Einhellre, néha a Scheppach-ra.
Egyértelműen barkács kategória, de abból a jobb minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!