Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi albérletet fizettek?...

Mennyi albérletet fizettek? HOl, (város) és milyen lakásért, házért? Milyen berendezés van?

Figyelt kérdés
2009. jan. 1. 19:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
72%

Sziasztok!

Én kiadok egy lakást. Kispesten.

Panel 1+2fél szoba

Fürdő, wc, konyha, előszoba. Külön vízórás.

55+rezsi

12e a közösköltség, télen a távhő 25e.

a többi amennyit használnak.

2009. jan. 2. 07:50
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Szeged, közel a városközponthoz,főbérlős lakás 17.000+rezsi..nem túl nagy a szoba,de egyedül vagyok és nekem épp elég.
2009. jan. 2. 09:22
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Kispesten béreltünk egy 31nm-es garzont,55ezer+rezsi volt.

Szerencsére összejött a hitel,így már 1.5 szobásba vagyunk,és ugyanennyit fizetünk havonta. :-)

2009. jan. 2. 09:36
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Pécs

Városnak a legszéle, lakótelep, csendes környék, földszint, másfél szobás lakás, üresen (mosógép és hűtő nélkül, az egyetlen bútor egy szekrény volt, meg a sütő, beépített szekrények), így fizetek érte 25 ezer forintot. Ebben a hónapban rezsivel együtt 54 ezer, plusz még a net és a tévé, de azt saját magamnak köttettem be, az még 3700. De nálunk ez a havi 25.000 kimondottan olcsónak számít, pláne, hogy nem putris részen lakunk, a lakás átlagos állapotú, nem rossz. Azért ilyen olcsó, mert nagyon kint van, ha egy picit beljebb laknánk (ami még szintén nem a belváros, csak nincs így elszigetelve, jobb a közlekedés), akkor az olyan havi 30-35 lenne másfeles lakásnál. Nyáron amúgy költözöm is, mert innen nagyon messze van a bölcsi, és szeptembertől bölcsis lesz a gyerek. Ja, és itt csak nyáron érdemes albérletet keresni, mert sajnos szeptemberre minden jó helyet kiadnak már egyetemistáknak, nyáron szabadul fel a legtöbb. Ja, és sajnos sokan eleve úgy hirdetik meg a lakást, hogy diákoknak akarja kiadni, meg nem a lakást hirdetik meg, hanem hogy fejenként ennyi meg annyi.

2009. jan. 2. 11:24
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Bács-Kiskun megye 2 szoba (családi ház), hatalmas kerttel, fás fűtéssel, villanybojlerrel. A bérleti díj 20e, a fűtés havi 40 (ha csak nappal fűtünk), a villanyszámla a bojler miatt 20e (csak nappali áram van)+ most még 2 a fűtésrendszer szivattyúja miatt.
2009. jan. 2. 11:38
 16/35 anonim válasza:
100%

Szia!

Budapest, 13. ker, 1,5 szobás lakás, 48.000 Ft + rezsi, nyáron 60, télen 80 körül van, + internet és TV, ami 12000 Ft.

2009. jan. 2. 11:51
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
mi balatonalmádiban lakunk egy társasházi 36m2-es garzonban.gáztűzhely és konyhaszekrény volt bent.nagyon meleg lakás,bár mi újítottuk fel a saját igényeinknek.50 ezret fizetünk,ebben benne a rezsi,szemétdíj,kábel tv.a tulaj szinte a barátunk lett.szóval nagy szerencsénk van ezzel a lakással.
2009. jan. 2. 12:00
 18/35 anonim válasza:
100%
Mi Bp-en Zuglóban a bérelünk egy 74 nm-es nagy belmagasságú téglalakást egyedi fűtéssel régi, de rendben lévő bútorokkal, 65+rezsi-ért, ami télen 50 körül van, nyáron még nem tudom mennyi lesz, sztem 30 talán. Ekkora lakást távfűtéssel kifűteni szerintem lottó 5-öst igényelne.
2009. jan. 3. 10:12
 19/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat! Azért némelyik áron teljesen meg vagyok rőkönyödve :S ! Eszméletlen árak vannak. A pécsi talán ami... de az meg messze van a közlekedés viszi el a pénzt.A szegediek hasonlítanak arra ,ami felénk is van. A budapesti árak meg a csillagos ég. Senkinek se könnyű! De legalább van hol laknunk!

Várom a további válaszokat is!!!

2009. jan. 3. 11:35
 20/35 anonim válasza:
100%
Tatabányán 2 szobás lakást amiben csak a konyha van bútorozva 35-től 50-ig találni állapottól függően.A mienkben régi nyilászárók vannak de régi radiátorok igy szerencsére nagyon meleg lakás.És ez pont a központban van...40+rezsiért...télen a távhő sajnos tavaly volt 39 ezer is.
2009. jan. 3. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!