Mennyi albérletet fizettek? HOl, (város) és milyen lakásért, házért? Milyen berendezés van?
Szia!
Én ugyan nem vagyok bérlő, viszont van 2 lakásunk melyek folyamatosan ki vannak adva. Két Budapesti III. kerületi panel lakásról van szó. Mind a kettő hegyre néző, igényesen felújítva (műanyag ablakok, új ajtók stb) , berendezett konyha, slozi, fürdő. Meg egy pár bútordarab. Csendes részeken. A 2 szobásért 60 ezer plusz rezsit kérünk, a 3 szobás pedig kerek 15 ezerrel több (mondjuk ez már majdenm luxus kategóriára lett felújítva).
Amennyiben albérletet keresel, sok sikert hozzá:D
Minden jót!
GTA
Szia!
Nem csak válaszoltam egy kérdésre , és akkor jutott eszembe , hogy vajon az ország más részein mennyi lehet egy olyan albérlet amiben mi lakunk! Mi egy garzonban lakunk nagyon szépen fel van újítva, 35 nm szép fürdő, konyhabútor, és gáztűzhely ami nem a miénk az összes többi bútor a miénk!3. emeleti lakás, 27 ezer + közösköltség+ rezsi. internet 4000 +víz 4000 villany 7000+ gáz (télen) 15000 !Szóval nekünk ennyi! CSongrád megyében Szentesen!
Várom a további árakat, csak hasonlításképpen!!!
Szia!
Mi Szentes központjában lakunk...De anyukámék a város szélén laknak szintén albérletben hagyományos fűtés, 10 ezer+ rezsi,de ez ritka nagyon!!!
Budapest, XX. ker
1 szoba + konyha + fürdő. Házrész. 50+rezsi.
villanybojler így a villany 8-9ezer
gázkonvektor a gázszámla télen 15ezer
az ablakokon csak úgy sűvít a szél... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!