Segítség kellene! Fontos? (lent)
Tetőtéri szobám van. Nem túl nagy,7-10nm. halvány Barackszínűre szeretném,mert az passzolna a bútoraimhoz.A plafon is lehet ugyanolyan? vagy fehér?
Nem nyomja össze a szobát?Sokan mondják, hogy legyen ugyanolyan...
Mindenképp fehér legyen a mennyezet, ugyanis fény, világosság szempontjából az a legfontosabb falfelület!
Amúgy a Te esetedben mégis elgondolkodtató, ugyanis:
1. már a ferde falsíkot is mennyezetként érted?
2. az sem mindegy, hogy mekkora a függőleges, ferde, és vízszintes (fönti) felületed. Ha a fenti, azaz vízszintes felület sokkal kevesebb, mint a függőleges és ferde, akkor talán nincs értelme fehérre festeni.
3. Az sem mindegy, mekkora és menyni az ablakod.
Szerintem a menynezet és a ferde fal legyen fehér. Maradna így elég barackszínű felület?
Sziasztok!
1 ablakom van összesen. Tetőtéri ablak.A palfon elég kicsi.
Mindenképpen fehérre festesd a plafont. Nekünk a hálószobánk kb ekkora méret és tetőréri. Sajnos én ugyanolyanra festettem (mályvaszín). Már nagyon megbántam és alig várom, hogy festés legyen és fehérre akarom a plafont. A ferdefalat kicsit világosabbra, mint a függöleges falak, de mégsem fehérre. A lányomnak is tetőtérben van a szobája, de neki fehér a mennyezet. Sokkal jobban néz ki és nem olyan doboz hatás.
Szóval tapasztalatból írom, ne legyen ugyanolyan!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!