Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne felejtsem...

Mit tegyek, hogy ne felejtsem benn a kulcsot?

Figyelt kérdés
Már 3x kizártam magam. Mindig elfelejtem...
2023. aug. 15. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Fektess be egy kicsit.

[link]

2023. aug. 15. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig berakom a kajás zacskómba. Így a kaját sem hagyom otthon és a kulcsot is mindig viszem.

De a lényeg, hogy ki kell alakítani egy rutint amit minden induláskor megcsinálsz és így észre fogod venni ha kihagysz egy lépést

2023. aug. 15. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szalagos kulcstartóm van. A táskámhoz van rögzítve. Így ha megyek, akkor a táskával együtt viszem azt is.
2023. aug. 15. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, olyan zár van az ajtódon, ami ha kimész, bezár, és nem tudsz visszamenni a kulcsért. Én zárat cseréltettem, többet nem akarom átélni, milyen kizárni magam.

Szerintem te is fontold meg, zárcsere, vagy azt a pöcköt üttesd ki/távolíttasd el, nem biztos, hogy a teljes zárat ki kell cserélni.

2023. aug. 15. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es, egyetértek veled, ill. szerintem kívülgombos ajtókilincsről van szó. Ez lakótelepi lakásokban teljesen általános volt gyerekkoromban (30-40 éve). Aki ehhez nem tud hozzászokni, legegyszerűbb, ha kicserélteti normál kilincsre. Egy kilincs-csere minimális költség és fáradság.
2023. aug. 15. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Van olyan zár, ami egyszerre mindkét irányból működik, tehát ha bent hagyod a kulcsot, akkor is ki tudod nyitni kulccsal a másik oldalról, én a demens apukámhoz szereltem fel ilyet, így ha benthagya a kulcsot a zárban, márpedig mániája, akkor is be tudok menni hozzá.

És persze legyen mindig egy pótkulcsod valahol kint. Nekem pl a kerítés egy eldugott részén van mágnessel felnyomva egy pótkulcs, ha kéne.

2023. aug. 16. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Ilyeneket ne javasoljatok, hogy kulcs a lábtörlő alá, meg kilincs kívülre. Ezek mind a betörők dolgát könnyítik meg.

Amúgy érdekes, és soha nem indulok el kulcs nélkül.

2023. aug. 16. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem is a lábtörlő alatt van a pótkulcsom… a teljkem egy akácos szomszédságában van, elmész a kapum előtt, bekanyarodaz az akácosba, ott megteszel 50métert, majd felemeled a lódarázsfészket, majd benyúlsz könyékig a csőbe amin van a lódarázsfészek, na ottvan a pótkulcsom egy mágnesen.

Azt ott semmilyen betörő nem fogja keresni, előbb jön be egy pajszerral :D

2023. aug. 16. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Székre van kikészítve az a nadrágom, amit éppen használok. Ebben van a kulcscsomóm meg a pénztárcám. Ha másik nadrágot akarok, akkor azt rakom oda, és abba átpakolok.

Hacsak nem megyek el itthonról nadrág nélkül, akkor mindig van nálam pénz meg kulcs.

2023. aug. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!