Magyarban hol lehet kapni pulled pork-ot? Nem igazán láttam eddig sehol. Spar vagy valami hasonló szupermarketben van mégis csak én nem vettem észre?
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 10:50
1/9 anonim válasza:
Te most valami konzervkaját keresel?
2/9 anonim válasza:
A Lild-ben egyszer megakadt a szemem egy ilyenen, de hogy aztán állandóan van-e, vagy csak épp berendeltek belőle azt passzolom.
3/9 anonim válasza:
Még frissen sem jó, nem tudom miért rontják el a ketchuppal.
6/9 anonim válasza:
Fagyasztottat találhatsz esetleg.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem konzerv, legközelebb Google-ön nézd meg “válasz” előtt.
Igen, arra gondoltam, hogy Magyarországon. Osztrákban minden boltban van, furcsának találtam, hogy itt nem találok sehol.
Köszi a Lidl-ös tippet.
2023. aug. 15. 15:59
8/9 anonim válasza:
#7: Okoska, a pulled pork az nem a disznó része, hanem keszétel.
Szóval ha boltban keresed, gondolom konzerv, max valami fagyasztott készkajára gondolsz.
Amúgy a legtöbb gyorskajáldában van pulled pork, legalábbis Pesten.
Ha boltban keresed, akkor lapocka, tarja, de igazából bármilyen disznóalkatrészből elkészíthető, lényeg, hogy alacsony hőmérsékleten sokáig hőkezeled, így foszlós lesz a hús, es egy villával szét tudod tépkedni.
9/9 anonim válasza:
Legtöbb multinál már van de a legjobbat fesztiválon vagy falunapokon kapod kézművesektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!