Ez a lakás jól néz ki?
2023. aug. 10. 19:09
11/26 anonim válasza:
Attól függ, honnét költözöl oda.
12/26 hosszúhajú válasza:
nekem bejön, csak az étkező asztalt húzd arrébb majd, mert minden kajánál beb..szod majd a fejed a falba és marha fájdalmas. ez az egy zavar, a többi teljesen jó.
13/26 anonim válasza:
Ha jól beiszol, akkor tökéletes, mert négykézláb nyugodtan tudsz mászkálni úgy, hogy nem b..szod be a fejedet a plafonba.
14/26 anonim válasza:
A Hófehérke ellakhatna a fürdőszobában, a többiben meg a 7 törpe.
16/26 anonim válasza:
Jó lesz, csak ne légy túl magas. ( 160 centinél több)
17/26 anonim válasza:
Nekem ez a lakás pont megfelelő magasságú lett volna egy hónapja,
amikor becsípődött a derekam és nem bírtam felegyenesedni.
:)
18/26 anonim válasza:
Meg nem venném. Albérletnek okés, bár én nem csípem a tetőtéri lakásokat.
19/26 anonim válasza:
Olyan totál átlag, el lehet benne lakni, de nem igazán fogott meg különösebben.
20/26 anonim válasza:
Hát ha nem írod, hogy lakás, azt hittem volna, valami panzió. Azok szoktak ilyenek lenni, személytelenek, nagy fehér falfelületekkel. Ahol pár éjszakát el lehet tölteni nyaraláskor, ha úgyis egész nap a városban bóklászol.
Az alacsony részek (tető) miatt én nem venném meg semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!