Csak amerikába lehet jó fizetésem , szép lakásom egy jó autóm vagy Magyarországon is lehet szuper életem??
Figyelt kérdés
Ugye hogy nem csak amerikába lehet jól élni?2023. aug. 1. 13:14
1/16 anonim válasza:
Honnan tudod hogy Amerikában jó?
2/16 anonim válasza:
Lölőnek sikerült, neked is adott a lehetőség.
3/16 anonim válasza:
Szorgalom a tanuláshoz/munkához és egy keresett szakma. Esetleg egy kis kockázat vállalás/szerencse, ha vállalkozást indítasz. Ez a titka, hogy legyen pénzed.
Aztán, hogy mit kezdesz vele, értelmes dolgokra költöd, ami tényleg jobbá teszi az életed, vagy elherdálod a pillanat örömére az már csakis rajtad múlik.
4/16 anonim válasza:
Aki lúzer, az USA-ban is az marad, az amerikai lakosság felének nincs érdemi megtakarítása.
5/16 anonim válasza:
aki sznob,az itthon is az,aki pedig egy lecsúszott junkie,mint én,az mindenhol az marad
6/16 anonim válasza:
Én itthon sem panaszkodom, segítség nélkül megoldottam. Van egy 1 éves házam, jó fizetésem. A kocsim 20 éves, de nem izgat. Szerintem jobb egy fullos házban, mint egy drága kocsival és egy felújításra váró házban élni.
7/16 mindentudó99 válasza:
#1 Látta a Dallas-t. Ott mindenki olajvállalkozó. Aki nem hamarosan örököl egy olajfinomítót vagy szerszámgép gyárat.
8/16 A kérdező kommentje:
Életembe nem láttam a dallas-t
2023. aug. 1. 15:14
9/16 anonim válasza:
Ezek biztosítják a szuper életet?
10/16 anonim válasza:
Ismerek itt is diplomás embereket (fiatalokat és idősebbeket), akik jól érzik magukat a bőrükben idehaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!