Arpi1969 kérdése:
Társasház hátsó bejárat előtti parkolásra van
valamiféle szabály?
A KRESZ szerint, kapubejaroban tilos parkolni, ha a ki- és behajtást akadályozza.
2023. aug. 8. 07:33
#1 Én is erre gondoltam, de nyilván ez gyalogos kapubejáró és nem kocsibehajtó lesz.
Kérdező, biztos vagy benne hogy ez a kocsi aminek az ajtócsapódását mindkét alkalommal hallod? Mert ha éjfélkor ér haza és már 6-kor megy is el, akkor alig 5 órát tud minden nap aludni csak. Az senkinek nem elég folyamatosan.
2023. aug. 8. 09:49
2
ha te elalszol9 órakkor és 00:00orakkor felkelsz ajtó csapódásra te sem lennél boldog felébrednél?
Füldugó esetleg?
Füldugó használata jó kicsire gyürd össze és ugy tedd bele füledbe
3000ft olyan jó füldugókat lehet venni hogy hihetettlen!!
2023. aug. 8. 23:49
4/10 A kérdező kommentje:
Annyit mindenesetre felfogtam hogy nekem nincs jogom semmihez itt a földszinti kis lakásban de a szomszédnak joga van a kocsijával bármihez az agyamtól 2 méterre ott bűzölöghet a dízellel és annyit csapkodja a disznóólja ajtaját illetve a kocsi ajtaját amennyit csak akarja. Minden rendben van világos mint a vakablak
Először is szóljál neki, ha nem használ akkor közös képviselővel(ha van) kellene beszélned. Ha erre nincs megegyezés, akkor a birtokvédelmi eljárást kezdeményezel a jegyzőnél írásban.
2023. aug. 14. 08:57
Írd ki a kapubejáróban, hogy ezentúl minden autós csak nyitott ajtóval indulhat el.
2023. aug. 14. 12:29
"a szomszédnak joga van a kocsijával bármihez az agyamtól 2 méterre ott "
A szomszéd már az UTCÁN van pontosan úgy viselkedik, ahogyan az elvárható.
Arról meg nem tehet, hogy te szar helyen laksz és alvás helyett hallgatózol!!
2023. aug. 14. 12:32
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hozzászólamlásokat. egyenlőre megpróba kinyomozni hogy ez a placc a házhoz tartozik-e vagy közterület. tulképpen a háztól 4m távolságon belül van az egész, lehet hogy a bejárattól 2m-en belül a házé a másik 2 méter pedig már közterület. egyszerű mint a nap. azért akik itt gúnyolódtak azok sem szeretnének minden áldott nap arra ébredni éjjel meg hajnalban hogy 2-3 méterre egy 20 éves kölyök csapkodja a kocsiajtókat, ráadásul egy olyan lépcsőházi bejáróban ahol szerintem semmi keresnivalója nem lenne akkorsem ha a házban egy lakás tulajdonosa.
9/10 A kérdező kommentje:
tegnap egy műanyag kólásüveget kitettem a bejáró előtti placcra jelezve hogy "foglalt" mire a srác apukája megjelent és 1 órán át visítozott meg kiabált be nekem a földszinti ablakon miután elrugdosta az üveget (műanyag).... satöbbi satöbbi
Sajnos a panelházakban többnyire élhetetlen "panelprolik" laknak.
Viszont az összes lakó szerint csak a többiek azok.
2023. aug. 15. 09:09
Kapcsolódó kérdések: