Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nikotinszagú albérlet?

Nikotinszagú albérlet?

Figyelt kérdés
Van egy lakás, ami mindenhogy klassz lenne. Egy a baj, hogy az előző lakók egy évig éltek ott és láncdohányosok voltak. Most kifestenek maguk után gondolom mésszel. A lakás új építésű. Mennyire tűnhet el a nikotinszag festés után?
2010. okt. 14. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:

uhh, nem 100%-ig, de valamit javít majd a helyzeten.

sok szellőztetés, illatosítók.

azt nem értem basszus, hogy hogy lehet olyan baromállat valaki, hogy megengedje, h egy újépítésű lakásban dohányozzanak... undorító.

nekem régi lakásom van, igaz felújítva, de eszembe nem jutna a lakásban bagózni. max nyáron huzat mellett...

2010. okt. 14. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
A festés szinte teljesen eltünteti a szagokat, pláne ha valóban mésszel csinálják.
2010. okt. 14. 23:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen jó lenne. Csak emiatt bizonytalankodom. Még várom a tippeket.
2010. okt. 14. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Segít a szag "halványításában" az is, ha ecetes vizes szivacsot raksz a szekrény tetejére és állandóan frissen tartod. De ha nem vagy dohányos, nagyon irritálni fog a bagószag :((
2010. okt. 15. 00:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk azok, de bízom benne, hogy azért a festés és a takarítás segít és jól fog alakulni az egész. De tippeket még várok!
2010. okt. 15. 00:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok, azért írtam, hogy eltünteti, mert az a tapasztalatom, hogy valóban azt teszi. Nálunk mindenki dohányzik, épp ezért évente meszelünk, teljesen jó utána. Ha marad szekrény, azt kell jól kitakarítani, meg az ablakokat-ajtókat, illetve a padlót és tökéletes lesz.

Ettől függetlenül ha megnyugtat, persze illatosíthatsz, meg az ecetes szivacsot is kipróbálhatod (bár én nem bírnám az ecetszagot). De a lényeg, hogy tényleg ne aggódj. Lakás nikotintalanítására a festés a legjobb megoldás, minden egyéb illatosító blabla csak részmegoldás.

2010. okt. 15. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ajánlottam a szivacsos dolgot. Nem tömény ecetet kell használni, csak ecetes vizet, nem érezni a szagát. Mi nem dohányzunk, de ha néha olyan vendég jött, aki ezt nem akceptálta, akkor ez segített.
2010. okt. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!