Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S! Ma kiborult a táskámb...

S. O. S! Ma kiborult a táskámban a vizem, ezért eláztak a könyvem. Megszáradtak, de fel vannak gyűrődve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 17:45
 1/7 A kérdező kommentje:
*könyveim
2010. okt. 14. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

semmit, mikor suliba jártam még nekem is sokszor kiborult, és nem is csak víz, hanem kakaó, gyümölcslé, szörp, tea, minden :D

nem tudsz vele mit csinálni.

2010. okt. 14. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, amikor már annyira kiszáradtak, hogy nem csöpög belőlük a víz, pakolj rá könyveket, kb. úgy mint amikor falevelet szoktak préselni. Szerintem hordj egy nejlont amibe bele tudod rakni az innivalódat és kösd is össze.
2010. okt. 14. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Nekem egyszer belerohadt a körte a táskámba és szép barna foltos lett a fizika meg az irodalom könyvem, mintha rász.artak volna..:D Dehát mindegy, ígyis-úgyis utálom, mintegy mondhatni "lesz.arom" mindkét tantárgyat..:D
2010. okt. 14. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vasalás,oldalanként,finoman!
2010. okt. 14. 18:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm mindenkinek !
2010. okt. 14. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ja, vasaló, mi is úgy csináltuk régen
2010. okt. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!