Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egy régi sütőben lehet bármi...

Egy régi sütőben lehet bármi érték, ami miatt valaki akarhatná?

Figyelt kérdés

Kb. 30 éves sütő lehet, főzőlap része talán még működik, sütő része elvileg nem, de még nem próbáltam ki. Évek óta nincs használva, előtte se túl gyakran. Szép, tiszta állapotban van, még a konyhában van, szóval nem pincébe lerakva vagy hasonló.

Ha már egyáltalán nem működne, attól még lehet értelme meghirdetni ingyen elvihetőként? Van olyan része, ami másnak hasznos lehet ilyen állapotban is?

2023. júl. 23. 12:22
 1/9 mindentudó99 ***** válasza:
64%
A vas kell a vasazóknak
2023. júl. 23. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagymama oda rejtette a milliókat, akkor persze hogy értékes!
2023. júl. 23. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vadasz, vadasz....

Nem tanultatok meg meg, hogy semmit nem hirdetunk meg ingyen, csak akkor ha hazon kivul at tudod adni?

2023. júl. 23. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Hirdesd meg ingyen elvihetőnek, és írd le ezeket őszintén. És igen, mielőtt jönnének érte kipakolod. De én kipróbálnám, egy 1976-os gáztűzhelyet használok napi szinten.
2023. júl. 23. 14:43
 5/9 A kérdező kommentje:

De, csak nem mertem leírni, hogy pár ezer forintért hirdetném emiatt, mert féltem, hogy csak olyan válaszok fognak jönni, hogy a pénzért akarom a szemetet elvitetni mással.

Múltkor francia ágyat is hirdettem, pár ezer forintért, hogy ne bárki jelentkezzen. De a csaló foxpost szállításokon kívül senkinek se kellett.

2023. júl. 23. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:

"csaló foxpost szállítás"

Ezt kifejtenéd? Én is meghirdetnék ezt-azt, azért érdekel.

2023. júl. 24. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Jellemzoen annyi a csalas, h postazzad el, es majd utolag fizeti.
2023. júl. 24. 05:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Többféle van, talán a leggyakoribb most, hogy küld XY futárszolgálatot a csomagért, általában foxpostot írnak, ahol nincs is ilyen szolgáltatás. A “vevő” azt írja, hogy már előre kifizette a szállítást, kattints egy linkre, ahonnan lekérheted a pénzt. Itt pedig olyan oldalra visz, ahol ha kitöltöd, akkor ellopják a bankkártya / online banki belépési adataidat, esetleg az adott online piactérhez tartozó belépési adataidat (jófogás, facebook, stb.), hogy a profilodról tudjanak majd új csalásokat elkövetni.
2023. júl. 24. 08:20
 9/9 anonim ***** válasza:
#8, köszi.
2023. júl. 24. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!