Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Feljelenthetem? lejjebb...

Feljelenthetem? lejjebb reszletesen...

Figyelt kérdés
3. napja van az, h a szomszed oregasszony hajnali 2kor bekapcsolja tobbszor a riasztot, mert azt halucinalja h betorok vannak nala... tegnap a fara maszva vagtak ki neki a hatso ablakot (az ablak sertetlen). mellesleg a bejarati es a hatso ajto is tarvanyitva volt neki mondvan kergette a betorot a ket ajto kozott... hozzatartozok nem nagyon vannak. szoval mar azon gondolkoztam, h feljelentem zajongasert... szerintetek ez igy mukodhet? ha barkinek van otlete kerem ne tartsa magaban. koszonom!

2023. júl. 17. 02:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg demens a néni, még lesz pár érdekes kör amit lefut, mielőtt teljesen leépül agyilag. Láttam már ilyet.. Ne haragudj rá, nem tehet róla, beteg.
2023. júl. 17. 02:39
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
1-es, az odáig oké, de gondolom a napi 8 óra alvás se jönne rosszul, ha összejönne szegény kérdezőnek.
2023. júl. 17. 06:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám azt hiszi, hogy az alatta lakók mérgesgázt pumpálnak fel hozzá a panel fűtéscsövei mellett.

Már minden rés, a parketta szélén a fugák, minden ki van tömködve papírzsebkendőkkel, mert ott pumpálják fel a mérgesgázt…

Sajnos már 4.éve, hogy ilyen…

Megyünk hozzá minden nap felváltva, illetve amikor csak lehet valaki elviszi magához 1-2 hétre, de aztán mindig haza akar menni…

Már a 3. Albérlőt üldözte el maga alól… többször helentették már fel, 2-x bevitték idegosztályra, de igazából nem lehet vele mit kezdeni… demens… ha nem tudjuk berakni otthonba, akkor sajnos megkeseríti a többi lakó életét… és sajnos anyukám és a testvérei nem tudnak ebben megegyezni.

Sajnos elég sokat lehet örökölni az öreglánytól és mint az 5en kepesztenek a kegyeiért… ő pedig hallani sem akar otthonról…

2023. júl. 17. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagd el a rissztojat
2023. júl. 17. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom is ilyeneket haluzik sajnos. Piszkosul nehéz helyzet ez. Neki is, a családnak is és a körülötte lakóknak is. Nem irigyellek. Feljelentheted, de nem fog semmi érdemleges történni. Az állapota miatt nem lehet neki megmagyarázni, hogy hülyeségeket képzel be.
2023. júl. 17. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:
14%
Nekem az az ötletem, hogy használj ékezeteket és akkor talán is olvasom a problémádat.
2023. júl. 17. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
7%
Az a te fogyatékosságod, ha ékezet nélkül nem tudsz folyékonyan olvasni.
2023. júl. 17. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ékezet nélküli a billentyűzete, akkor ne csodálkozzunk. Sokan írnak olyan országból, ahol a nyelvben nincsenek ékezetes magánhangzók.
2023. júl. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!