Akik panelban élnek és nincs klímájuk, nálatok hány fok van ebben a melegben? Hányadik emeleten laktok? Hogy bírjátok?
Én a 4. emeleten élek, a legfelsőbb szinten. Az ilyen nagy melegekben általában 28 fok körül mozog a benti hőmérséklet.
Légyszi, az "Úristen én nem bírnám klíma nélkül" jellegű kommenteket kerüljük, mert nem ez a kérdés, és csak felesleges válaszokat generál.
Nálam is sötétítő van. A legdurvább hőmérséklet, ami tavaly nyáron volt bent, az 30,3 fok volt, de akkor már legalább 1 hete 35 fok felett volt a napközbeni hőmérséklet.
Mindenesetre a 28 fokot is nagyon melegnek tartom, éppen ezért vagyok kíváncsi, hogy ti hogyan viselitek.
"Szigetelt, panelprogramos panelház"
Az nem azt jelenti, hogy nem melegszik fel hanem azt, hogy csak később melegszik fel mint a szigeteletlen lakás és később is hűl vissza.
Magyarul: amikor a szigeteletlen és "korszerűtlen" lakásokban már visszahűlt pl. 25 C fokra a benti szobahőmérséklet, a korszerűen szigetelt lakások továbbra is tartják a 35 C fokot még egy jó darabig.
10 emeletesben 2.-on lakok.
Se klíma, se redőny, 30 fok is volt ma, viszont családi házban padlásszobám volt, szóval megszoktam hogy nyáron szauna van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!