Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csak nekem tetszenek ennyire...

Csak nekem tetszenek ennyire az Amerikai hazak?

Figyelt kérdés
Nagyon jol neznek ki szerintem, az a legjobb, hogy a garazs bele van epitve, az arak meg kb ugyan olyanok mint Magyarorszagon, Pesten 80 millio alatt nem lehet egy normalisat kapni.

2023. júl. 15. 19:49
1 2
 1/15 anonim válasza:
86%
Nekem is tetszik az infrastruktura, csak a falak papirbol vannak :D
2023. júl. 15. 19:51
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

"az arak meg kb ugyan olyanok mint Magyarorszagon"

:)))

2023. júl. 15. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

"Pesten 80 millio alatt nem lehet egy normalisat kapni."

Miért, Amerikában ennyiért mit kapsz? Egy garzonlakást (sem).

2023. júl. 15. 19:58
 4/15 anonim válasza:
56%
Igen, mar lehet kapni normalis hazakat 250 ezer dollarert
2023. júl. 15. 20:01
 5/15 anonim válasza:
79%
szerintem, 3
2023. júl. 15. 20:01
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
#4 Oké, de hol? Mert Budapesti árakat a fővárosi árakhoz kell hasonlítani (most arról vitatkozhatnánk, hogy az USA vagy az egyes allamok fővárosához, de igazából midnegy, egyikben sem pesti árak vannak). Persze, vannak Amerikában ennyiért bőven házak, csak egy ottani vidéki kisváros árait hasonlítsuk mondjuk Szabolcs megyéhez, és ne a budapesti árakhoz.
2023. júl. 15. 20:04
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

[link]

[link]

[link]

250 ezer dolcsiból New Yorkban kb ezt a színvonalat kapod.

A jól kinéző, normális környéken lévő házak bőven 1 milló felett járnak.

[link]

És 3 szoba még nagyon nem a luxus kategória! Ennyi pénzből Pesten nem 3 szobásat veszel barátom.

2023. júl. 15. 20:50
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem jön annyira be. Az tetszik, hogy egyszintes, de az, hogy fából van, már kevésbé. Az, meg, hogy benn van a garázs a házban, az nem nagy cucc, mert itt ahol lakom nagyon sok ilyen épült a 70-es és 80-as években téglából. mondjuk ez se annyira előny, mert hasznos területet vesz el, meg a járó motor dübörgése eléggé behallatszik. Ugyanez a véleményem az amerikai konyhás megoldásról. nekem ugyan nem ilyen a házam, de így is zavaró TV-zésnél ha a konyhában zörögnek.
2023. júl. 15. 21:07
 9/15 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is tetszenek az amerikai hazak de nem csak annyi a kulonbseg hogy konnyuszerkezetesek.

Sokkal drágábbak a házak ha nem Budapesti házat hasonlitjuk egy amerikai kisvárosi házhoz.

Az én házam kint Amerikában 2 szobas garazs nelkul és kb annyit ér mint egy 4 szobás uj epitesu csaladi haz garazzsal Kecskeméten. Azért irtam Kecskemétet mert itt a házam kb akkora városban találhato.

Nem minden haz egy szintes Amerikában, ez államtól függ hogy milyen stilus terjedt el, azon belul is függ az adott kornyektol.

2023. júl. 15. 21:48
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem szörnyűek, de ez csak magánvélemény.

Azt viszont jó ha tudod, hogy az USA-ban kábé nem létezik magántulajdon, az átlagemberek általában nem tudnak ingatlant venni, hanem bérlik, vagy a banktól kölcsönt vesznek fel, tehát gyakorlatilag a banktól kölcsönzik a lakást vagy a házat.

2023. júl. 15. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!