Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vasas itthon a víz és sárga a...

Vasas itthon a víz és sárga a medence vize. Lehet az ellen valamit tenni? A szűrő nem segít. Valami tipp?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Lépj be facebookon az intex és bastway medencések csoportjába, ott találsz választ
2023. júl. 13. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy ilyen színű.
2023. júl. 13. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugi. Ha jön a hőség akkor a többieknek meg zöld lesz hamarosan.
2023. júl. 13. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Erre nincs olcsó megoldás, ha ilyent keresnél.

Ezt méretezni kell, de megszűnik vele a problémád:

[link]

2023. júl. 13. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Vagy veszel vastalanító folyadékot (Metalex), vagy szűrsz napokig kb. állandóan, rengeteg visszamosatással/szűrőtakarítással. Fel lehet turbózni azzal, hogy teszel két sűrűbb szövésű zoknit a befolyó ágra, ezt óránként cseréled/mosod. Pár nap alatt letisztul.

Vagy van úgynevezett "csodazsák", amit meg lehet venni, az is segít, de alapvetően szerintem felesleges kiadás, otthon is lehet kreálni házi megoldást erre, Pl. zokni, vagy üveg vatelinnel, vagy búvárszivattyú + zokni és szövetszatyor (én erre esküszöm XD).

2023. júl. 14. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tök mindegy, hogy milyen a színe a víznek, ha csak úszkálni akartok benne. A lényeg, hogy tiszta és ingyen van.

A Balatonban sem nézi senki, hogy nem kék a vize, mint ahogyan a Dunában, a Tiszában vagy a bányatavakban sem.

2023. júl. 14. 10:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem is latszik az alja
2023. júl. 14. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
A Balatonnak sem.
2023. júl. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!