Vasas itthon a víz és sárga a medence vize. Lehet az ellen valamit tenni? A szűrő nem segít. Valami tipp?
Erre nincs olcsó megoldás, ha ilyent keresnél.
Ezt méretezni kell, de megszűnik vele a problémád:
Vagy veszel vastalanító folyadékot (Metalex), vagy szűrsz napokig kb. állandóan, rengeteg visszamosatással/szűrőtakarítással. Fel lehet turbózni azzal, hogy teszel két sűrűbb szövésű zoknit a befolyó ágra, ezt óránként cseréled/mosod. Pár nap alatt letisztul.
Vagy van úgynevezett "csodazsák", amit meg lehet venni, az is segít, de alapvetően szerintem felesleges kiadás, otthon is lehet kreálni házi megoldást erre, Pl. zokni, vagy üveg vatelinnel, vagy búvárszivattyú + zokni és szövetszatyor (én erre esküszöm XD).
Szerintem meg tök mindegy, hogy milyen a színe a víznek, ha csak úszkálni akartok benne. A lényeg, hogy tiszta és ingyen van.
A Balatonban sem nézi senki, hogy nem kék a vize, mint ahogyan a Dunában, a Tiszában vagy a bányatavakban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!