A fürdőszobámban penészedett a plafon és vettem egy gépet, ami csökkenti a levegő nedvességét. 3 nap alatt kb fél liter vizet köt meg, és azt mindig üríteni kell, amit eddig csak a lefolyóba öntöttem. Most meg azt mondta a szomszéd, hogy ne öntsem ki, mert 200 fortintért megveszi literjét.
Egy gép tehát havi 5 litert termel, ami 1000ft. Megérné, hogy vegyek még gépet és csináljak több vizet, vagy több mint 1000 forintnyi áromot fogyasztana havonta?
Az tulajdonképpen közepes minőségű desztillált víz. Alacsony a vezetőképessége mert csak nagyon minimális mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat. Például autó radiátorokban használják hűtőközegként, vagy spéci botanikusok, mert nagyon jól szabályozható a hozzáadott növényi tápanyag. Azért csak közepes minőségű, mert az előállítási eljárás során nem pusztulnak el a benne lévő mikroorganizmusok, spórák stb, a rendes desztillációs eljárással ellentétben.
2023. júl. 10. 16:14
2/6 anonim válasza:
Az áramfelvételéből kiszámíthatod a megtermelt víz önköltségi árát. Egyébként meg szobanövények locsolására kiváló. Egyéb célokra nem igazán ajánlható, mert a levegőben levő porrészecskék is feldúsulnak benne, az esetleges cigarettafüst anyagai, sőt főzésnél a levegőbe került olajcseppecskék is.
2023. júl. 10. 16:32
3/6 anonim válasza:
Mi a francot csinál az az elmeháborodott a te izzadságoddal? Valami férishez kell neki vagy mi a franc????
2023. júl. 10. 16:36
4/6 anonim válasza:
Délamerikai biotóp, vagy más lágyvizes akváriumba kiváló. Vagy vasalóba is jó.
De ha van olyan hülye aki 200 Ft/l áron megveszi akkor add el neki.
2023. júl. 10. 16:37
5/6 anonim válasza:
Talán pálinkát hígít vele. Szerintem is add el neki, de pálinkát inkább ne vegyél tőle.
2023. júl. 10. 18:22
6/6 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat!
#6 azért kellett a keszülék, mert az épület olyan szerencsétlenül van megtervezve, hogy egyáltalán nincs ablak a fürdőszobában, csupán egy 10cm átmérőjü reteszes szellőző van a falban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!