Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kívűl egy repedés,belül...

Kívűl egy repedés,belül pattog a fal,mi lehet ez?(többi lent)

Figyelt kérdés

A házon amit vettem és ahol volt kint statikus,van kint egy repedés,belül nincs,a statikus szerint olyannyira nem nagy,hogy nem hogy varrni nem kell,alá injektálni sem,azt mondta tegyünk rá gipszpogácsát,ami rajta van már több mint egy éve és nem repedt meg,viszont belülről a fal szinte fél óránként élesen de nem nagyot roppan,pattan,lassan fél éve figyelmes vagyok erre,de nem zárom ki hogy előtte is volt,csak nem figyeltem,az én ágyam a van abban a szobában aminek a külsején/külterén van a repedés,máshol nemigen hallottam ilyet a házban...

Kezdjek el félni,vagy ez "természetes"?

2023. júl. 8. 01:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nincs benne fűtéscső és egyéb más sincs,ahogyan kintről sem lóg semmilyen vezeték és nincs faág sem a közelben.

Vanhogy órákig nem kattog,van hogy 20 percen belül csak néhányat,van hogy 1 percen belül egymás után 10-et,szélfújáskor valóban jobban,viszont mivel a hálószobában van,nem vagyok ott egésznap hogy halljam,ezért nem tudok egy 24 órás vagy akár heti szintű statisztikát mondani a kopogás időközeire vonatkozóan,de annyit mindenesetre megfigyeltem hogy a koppanás időtartama és erőssége nagyjából megegyező...

2023. júl. 13. 13:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a hang,és nagyon gyors,tehát semmiképp nem hosszú "recsegés" hang
2023. júl. 13. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!