Szükségem van olyan felfújható beltéri jakuzzira ami jó lenne egy panel szobába.. Létezik e olyan felfújható gumis jakuzzi ami nem szakad el és csap szét engem az áram ha kiömlik az a sok víz ami benne van?
Létezik. Én duplát vennék, kettő már nem lukadhat ki.
Budaörsi Auchan televan
Nem tehetsz jacuzzit pannelakásba és eléggé hamar le fogsz bukni, mert a kipancsolt víz le fog szivárogni az alattad lakóhoz. Az ugye megvan, hogy abban időnként vizet is kell cserélni, kimosni az egészet?
Ez olyan durva megsértése a házszabálynak, hogy ha jó ügyvédet fogadnak ellened közveszély okozásért felfüggesztett is kaphatsz.
"eléggé hamar le fogsz bukni"
Csak annyit fűznék ehhez, hogy a hangja miatt a második percben fogsz lebukni. A berregését a födém és a falak az egész házba el fogják vinni.
De felnőtt ember vagy, azt csinálsz amit akarsz!
(Én vagyok a kérdező)
A lay z spa paris felfújható jakuzzi beltéri és
3 szoros pvc vel el van látva
Ez sem megfelelő??????
Én inkább felfújható guminőt javasolnék panelban beltérre.
Sokkal kisebb vele a kockázat. :D
Kb 1 tonnás terhelést jelent a födémnek ha feltöltöd vízzel. Plusz még a te hombár tested, meg a bútorok, stb.
És ezek a cuccok rohadtul hangosak mikörben megy a buborékoltatás. Az alsó szomszéd 2 nap múlva fog feljelenteni.
Pluszban a párolgó víz tönkre fog tenni mindent a lakásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!