Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 3 napos gázszünet?

3 napos gázszünet?

Figyelt kérdés
Az mvm 3 napos gázszünetet jelentett be erre a hétre a településünkre karbantartás miatt(kedd, szerda, csütörtök). Ilyenkor ténylegesen nincs gáz 3 napig, vagy azért van rá esély, hogy a 3-ból valamelyik nap legyen? Épp a legrohasztóbb napok jönnek, gázbojlerünk van, szóval aggaszt a fürdés téma.
2023. jún. 19. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem hallottam ilyen hosszú leállásról, de a jövőt elnézve nem ártana beszereznie mindenkinek valami villanyrezsót és egy 20 literes mosófazekat.

Egyébként a kérdésedre csak a szolgáltató tud válaszolni.

2023. jún. 19. 09:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Itt is 2 napos szokott lenni, most valamiért holnap reggel 8-tól csüt du. 4-ig tart. A főzés nem gond, ma főzök többfélét, és megy a fagyóba. A fürdés miatt vagyok kiakadva. Holnap még 8 előtt le lehet, de hogy mit csinálok szerdán, és csütörtök reggel, azt nem tudom. Tavaly ősszel szereltettünk új gázkazánt, ahhoz nem kell bojler, hanem egyenesen arról jön a melegvíz is, szóval kissé meg vagyok lőve. Tavaly nyáron még nem volt gond, akkor is rohasztó meleg volt kint, másnap a bojlerben még volt annyi melegvíz, hogy simán le lehetett gyorsan zuhanyozni reggel-este. Most már azzal is kiegyeznék ha némi gáz akadna még a vezetékekben egy gyors szerda reggeli zuhanyhoz.
2023. jún. 19. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

A leállási ütemtervet átfutva én nem látok 3 napos, ilyen időkorlátban lévő gázszünetet, de nézd át te is, településeket érintve is fel van sorolva. Egyébként minimális gáznyomás szokott lenni, de arra kérik a fogyasztókat, hogy lehetőleg ne használják a gáz.

2023. jún. 19. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy csak 3 nap volt.

Nekünk a társasházban márciusban gázszivárgás volt.

A teljes társasházban elzárták a gázt,az összes gázcsövet kicserélték a lépcsőházban és a lakásokban.

Márciusban zárták el május végén fejezték be a munkálatokat.

Addig egyáltalán nem volt gáz.

Ami a ciki,hogy nekem a fűtés a sütő és a melegvíz is gázról megy.

2023. jún. 19. 11:16
 5/8 A kérdező kommentje:

3-as, az MVM 2 naposnak írja, én is utánanéztem, mert mindig 2 napos szokott lenni,és meglepődtem hogy az Önkormányzati tájékoztatás szerint kedd reggeltől csüt. du. 4-ig tart. Felhívtam a helyi Önkormányzatot is, az ügyintéző is azt a tájékoztatást adta, hogy elhúzódó karbantartásra kell készülni, ami jó esetben(!!!) csütörtök délutánig befejeződik. A rosszabb esetre fel sem akarok készülni.

4-es Hogy oldaottatok meg mindent?

2023. jún. 19. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

4#válaszoló vagyok

Én ugye egyedül élek.

Fürödni a munkahelyemen zuhanyoztam

( munkaelött vagy munka után)

A kollégáim persze jót röhögtek rajtam :D

Szabadnapjaimon pedig átmentem a szüleimhez( ugyanebben a városban laknak ők is)

A fűtést ilyen villanyos hősugárzóval oldottam meg márciusban áprilisban a hidegebb napokon

Főzni nem főztem, befizettem magam étteremben menüre vagy a szüleimtől kaptam túlélő csomagokat

Kalandos pár hónap volt

2023. jún. 19. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Fú az kemény probléma ám hogy 40 fokban nem tudsz hideg vízben lefürödni... Majd elmorzsolok egy könnycseppet ha lesz rá időm.
2023. jún. 19. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
7 Igen, nekem probléma. A frusztrációddal meg húzz el oda, ahova soha nem süt a nap (nem Londonra gondoltam)...
2023. jún. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!