Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nincs pénzünk tűzifára (és...

Nincs pénzünk tűzifára (és egyébként szinte semmi másra sincs. ) Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
csomó adósságunk van, alig tudjuk fizetni, ráadásként meg itt ez a rohadt tél is ! szülőm inkább beiszik...mondjátok meg nekem, hogy honnan szerezzünk fát hogy legalább ne fagyjunk meg
2010. okt. 11. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Akár lepontoztok akár nem, akinek nem annak meg thx.

Nem kell kivágni. vannak ott lehulló ágat el vannak száradva, azzal is lehet tüzelni és akkor nincs az, hogy még nedves a fa.

Am, a bevásárló központokban szoktak kihelyezni kartondobozokat. Igaz h oda kell figyelni a tűzre, nem lesz 30 fok a lakásban, de nem fagytok meg. Vannak gyárak, ahol a beszállítók nem kérik vissza a raklapokat, hanem a termelő oldja meg az elszállítását stb. Ez neki pénzbe kerül. Neked pedig fa kell. Ha megtudod velük beszélni eltudod őket hozni. igaz hogy csavart szeggel van összetűzve amit géppel csinálnak, így dolgoznod kell vele, de nézd a jó oldalát, nem fagysz meg.

2010. okt. 12. 13:27
 12/13 A kérdező kommentje:
arra már énis gondoltam, hogy erdőből szerezhetnénk fát, csak anya ezt nem akarja, pedig lenne rá mód, hogy felaprítsuk és elszállítsuk (ismerős segítene ebben) az önkormányzatnál meg beiskolázási segélyt kért még szeptember elején ( a könyveim összesen 29.400 Ft-ba kerültek). ahol dolgozok ott van raklap de az kell a cégnek mert egész jó állapotban vannak és arra pakolják a cementet meg miegyebet..akácot gőzöm sincs honnan tudnék szerválni. amúgy határhoz lakunk közel
2010. okt. 12. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:

"Az akácfa nyersen is ég."

Oké, én elhiszem neked, de akkor megmondhattad volna a nyers akácfámnak is, hogy égjen már! Úgy látszik az akácfák nem olvassák a netet. :D

2010. okt. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!