Egy garázsból ki lehet alakítani egy kis egyszemelyes lakást? Ha vásárolok egyet mennyibe kerül átalakítani szerintetek ?
9# vagyok válaszoló vagyok
Zalából ki tudsz járni Ausztriába ingázni.
Én alapvetően zalából származok több gyerekkori barátom ismerősöm ezt csinálja,hogy ingáznak Ausztria és zala között.
Ráadásul 5-6 millió között már olyan élhető présházak,pincék,zártkertek,
nyaralók vannak ott zalában
Téliesítettek van bennük víz villany nagy telek ahol lehet gazdálkodni is
Ha én lennék ilyen helyzetben egy pillanatig nem gondolkodnék ezen.
Ami azt illeti, Zalában faluban 5-6 millióér még téglaházat is kapsz felújítandót, nem kell garázsban laknod. És nem pici szart kapsz hanem 60-80nm-est, Kádár kockát. Aztán város se biztos hogy messze van, mert vagy Zalaegerszeg vagy Nagykanizsa negyedóra alatt elérhető kocsival.
Én is faluba veszek majd valamit, bolond leszek egy kis garázsba kuporogni csak azért hogy városba legyek...
9#
11#
Válaszoló vagyok
Apám bátyja( nagybátyám) csinálta azt,hogy ahogy nyugdíjba ment 2 éve,eladta a zalaegerszegi régi panellakását.
A csácsi hegyen
( ott egerszegen)
Vett egy ilyen klasszikus három szintes tégla hegyi pincét
Alul a föld alatt van a 12m2 pince rész,
felette van a
konyha fürdőszoba 12m2
és legfelül a háló rész 12m2
És még felül egy kis erkély is nyílik a hálóból
Gyönyörű kilátással a zalai dombokra
3x12 m2
Van benne villany,víz,téliesítve van
1000 m2 telek ahol gazdálkodik
És került neki ez 2 évvel ezelőtt 3.9 millióba
Nem tudok nyelvet és van egy gyerekem is azért annyira messzire nem tudok menni tőle.
30 50 km elege röghoz köt mert kicsi .de ha tud majd üzeneteket írni és fogadni önállóan akor simán ingaznek
Nem hiányzik hogy mások szabályozák mikor beszélgetünk meg ilyesmi.
Fejér megyei vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!