Ilyet is megtehet a gondnok? A liftbe fel furt egy 15cm deszkát, hogy ne lehessen nagyobb tárgyat szállítani? Pl egy egyszemélyes ágyat.
Egy egyszemélyes ágyat gyalog kellet fel vinni a 9.re mert ki deszkázta,hogy ne férjenek be nagyobb tárgyak.Akkor meg 10.000ft a közösköltség a gondnok nekem mondja,hogy söpörjem fel a folyósót
Normàlisak ezek?
Általában bútort nem szabad liftben szállítani. Na jó, persze, senki nem tartja be...
A gondnoknál vagy a házkezelő cégnél feltehetőleg van házirend, nézd meg.
Akár még az is elképzelhető, hogy a gondnok nem takarításra van, csak műszaki dolgokra, ha a lakóközösség korábban netán úgy döntött, hogy takarékossági okokból nem kéri a takarítást. Ezt is meg tudod nézni a házirendben.
ez olyan mocsok dolog, h bútort nem lehet szállítani! ha megfelel a súlyhatárnak, akkor nem hulla mind1, h 2 ember vagy, 1 ember és egy ágy van benne?
nyugodtan szedd le a deszkát. a gondnok csak 1 ember, a lakóközösség meg legalább 30.
Na igen, de ha egy egyszemélyes ágyat szabad beletenni, akkor az emberek a kétszemélyes ágyat is beleteszik, meg a rosszabb szemmértékkel rendelkező lakók a háromajtós, két mázsás szekrénnyel is próbálkoznak, és összekarmolják, törik a liftet. Szerintem ez lehet a tiltás oka.
Na persze, én is vittem már nagy szekrényt a 4. emeletre, és bevallom, csak azért, mert nem fért a liftbe... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!