Hogyan költözzem össze a barátommal? Ötlet kellene! Nem egyszerű!
helyzet:
1. van egy önkormányzati lakásom, ami nagyon pici 28m2, ide nem akar a párom költözni és én sem vállalnám ezt be, mert nem lenne egyikünknek sem meg a magánszférája, pláne, ha még gyereket is vállalok
2. ő saját ingatlannal rendelkezik, de akarunk egy közöset venni arra gyűjtünk, hogy ne érezzem magam kiszolgáltatottnak, ezért meg én nem akarok őhozzá költözni, amíg ez nincs meg
3.a terv az volt, hogy igényeljek egy nagyobb lakást az ÖK-tól, és abba beköltözünk, az övét kiadjuk
4. csakhogy én kötelezve vagyok szerződéssel, hogy min. 3 évig nem igényelhetek másikat
de 3 év múlva én 34 éves leszek, a gyerekvállalással nem akarok addig várni.
kérlek ne jöjjetek olyanokkal, hogy vegyünk ki albérletet,az övét meg kiadjuk mert ebbe a párom nem fog bele menni, én meg ha szakítanánk nem tudnám miből fizetni.
Ki tudja valaki sakkozni nekem, hogy lehetne megoldani, hogy együtt éljünk?
Egyelőre talán várjatok. Azt hiszem, nem vagytok még kész az együttélésre. Egyikőtök sem hajlandó kompromisszumot kötni.
Ha annyira akarnátok, akkor eladnátok a két lakást (oké, részedről át a bérleti jogot) és vennétek egyet közösen. De mivel bennetek fel sem merül ez az opció, tényleg van benne valami, hogy egyszerűen nem álltok még készen erre.
Egyébként meg igencsak jót tenne, ha a párod hozzád költözne egy időre és kiadná a saját lakását. Lehet, hogy egy hónap után rájönnétek, hogy nem is tudtok együtt élni.
nos tegnap beszélgettem a párommal már megint erről a költözősdiről
ő azt akarja, hogy nála lakjam
én maximálisan ellenzem a környék miatt
a lakását SOHA nem akarja eladni(felvetettem, hogy akkor a belvárosban vehetne másikat, nagyobb az értéke stb stb, de köti az ebet a karóhoz)
ő nem akar hozzám költözni, azt mondta a cuccai sem férnének be. nem tud még hova pakolni sem.
Én, ha eladom a bérleti jogot (vagy átadom, nem tudom még ez hogyan működik)akkor nem tudom hol lakjak.mert a páromnál nem akarok, ő meg azt nem akarja elcserélni/eladni máshol másikra.
Sőt leszögezte, hogy albérletbe sem fog menni, mert ezt is felvetettem már.
és most elég dühös, hogy én nem költözöm hozzá. és ezzel a témát nagyívben lezárta.
határozottan látom amit mondtok, hogy nem így kell gondolkodni, hogy mi van, ha vége lesz, de NEM IS EZ A CÉL.ő csak sérült az előző kapcs-a miatt, én meg utálom a cigányokat.
és ez a kettő nem hiszem el, hogy sehogysem egyeztethető!
van még bennetek szufla? egyéb ötlet :) esetleg?
tegnap 22:39-es
én így látom ahogyan te, az én részemről
csak egyedül nem megvalósítható
a párom nem akarja eladni az övét
nem akar hozzám költözni
de köszi
akkor mi tehát azt látjuk, a barátom önző.
ebben az az érdekes, hogy ő meg azt látja, hogy én vagyok az önző.
mert mindketten teljesen ugyanazt kínáljuk a másiknak(költözz hozzám)és egyikünk sem fogadja ezt el.
most már csak az szól mellettem, hogy szerintem a pasinak kellene engednie, nem a nőnek.
nem.
és most nem is engedek.
nekem csak az még az érdekes, hogy ezzel ő le is zárta a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!