Népszámlálás esetén mi a teendő albérlőként?
Figyelt kérdés
Pontosítva a kérdést: nem vagyok hivatalosan bejelentve az albérletembe, ahol élek/életvitelszerűen tartózkodok és a tulaj azt mondta, mindenkinek mondjam azt, hogy nem lakok ott. Népszámlálást végeznek és azt az információt kaptam, hogy jövőre kötelező lesz kitölteni az ezzel kapcsolatos papírokat. De ilyen esetben mit mondjak a népszámlálást végző személynek? Milyen adatokat adjak meg? Az eredeti, hivatalos lakcímemet és ennyi? Nem lehet ebből bajom, ugye?
Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 11. 13:25
1/3 anonim válasza:
Átugrottál meglocsolni a virágokat. :D Én is otthonra vagyok bejelentve, ott is leszek felírva, itt meg nem, ne hogy kétszer számoljanak meg. Semmi bajod nem lesz, itt nem felderítenek, meg bajt keresnek, csak megszámolják, hányan vagyunk.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Csak egy kicsit rossz érzés volt, mert a népszámlálást végző illető eléggé nyomult volna, hogy kitöltesse a papírokat.
2010. okt. 11. 13:36
3/3 anonim válasza:
A kérdezőbiztos elvileg nem kérdőjelezheti meg a valóságtartalmát annak, amit mondasz, de netes kitöltés esetén eleve fel sem merül a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!